- Det har vært stor interesse for leilighetene fra første dag, og vi har nå solgt 27 leiligheter, sier Alexander Aamodt fra utbygger Kleplandsveien AS som her viser bygget til fremtidige beboere i Tangvall Park (Foto: Jon Aamodt)

- Her skal vi opp ytterligere fire etasjer

  Jon Aamodt
  19. juni 2019
  21:54
- Det er spennende å følge utviklingen i bygningsarbeidene som nå pågår. Vi har nå kommet opp til gulvplan i tredje etasje, men fremdeles skal det bygges fire etasjer over dette nivået i den høyeste delen av bygget, sier Alexander Aamodt fra utbygger Kleplandsveien AS til N247 onsdag. 

Detaljreguleringsplanen for området som nå bebygges med Tangvall Park ble godkjent av kommunestyret i slutten av mai 2018, og allerede før ferien samme år var arbeidet med å rydde og klargjøre tomta i gang. Noen måneder senere begynte gravemaskiner arbeidet med å grave ut tomta, og i midten av september, en uke etter salgstart for de 54 leilighetene, var 13 leiligheter solgt. Tidlig i prosjektet ble det også klart at dagligvarekjeden KIWI skal flytte inn i byggets første etasje når dette står ferdig. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Når vi går mot ferietid i 2019 har vi solgt 27 av leilighetene, og er fornøyde med progresjonen i byggingen og salget så langt, sier utbyggeren. 

- Innflytting i september 2020
Han legger til at kjøperne er informert om at innflytting er forventet i tredje kvartal 2020 og sier nå at begynnelsen av september er et sannsynlig tidspunkt for overlevering av solgte leiligheter. 

- Vi gjør alle leilighetene klar samtidig ettersom vi ikke kan ha folk boende på en byggeplass, legger han til. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Representanten for utbyggerne forteller at det er stor aktivitet på byggeplassen nå, og mange håndverkere er i arbeid. Fremdriften på prosjektet er i rute, og interessen fra markedet har vært stor helt siden oppstart. (Foto: Jon Aamodt).

Stor aktivitet i Søgne
- I disse dager vedtar kommunestyret trolig den endelige reguleringsplanen for det nye skolesenteret på Tangvall, og i dag ble det også kjent hvem som skal stå for byggingen av skolen. E39-utbyggingen er allerede i full sving, og interessen for Søgne og Tangvall blir i alle fall ikke mindre etter dette. Når Tangvall Park nå også reiser seg over terrenget, og vi får et stadig bedre inntrykk av det ferdige bygget, har vi stor tro på at vi skal levere gode leiligheter som markedet etterspør, avslutter Aamodt. (Bildet: Utbygger Alexander Aamodt fra utbygger Kleplandsveien AS i det som blir tredje etasje av Tangvall Park, (Foto: Jon Aamodt)).

Utsikten fra tredje etasje i Tangvall Park. Dette er høyden bygget har oppnådd per juni 2019. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no