Tangvall Park med KIWIs nye butikk i første etasje. Bygget har syv etasjer i seksjonen mot syd, og seks etasjer i de to øvrige seksjonene. (Foto: Folk/Kleplandsveien AS)

Har solgt for 70 millioner første uken

  Jon Aamodt
  12. sept. 2018
  20:45
Onsdag formiddag åpnet salgsbrakka på tomta som skal bli til Tangvall Park i Kleplandsveien i Søgne, men allerede for en uke siden ble de første leilighetene solgt.

- Vi har solgt 13 leiligheter for en totalsum av rundt 70 millioner kroner allerede. Det er en salgstart vi er veldig godt fornøyd med, sier Alexander Aamodt i Kleplandsveien AS til N247 onsdag. 

Fra før er det kjent at hele første etasjen i bygget skal disponeres av matvarekjeden KIWI. 

- De flytter over gaten når vi er ferdige og får trolig Sørlandets flotteste KIWI-butikk, lett tilgjengelig og i store lyse og moderne lokaler, sier utbyggeren.

54 leiligheter i seks og syv etasjer
I tillegg til næringslokalene i første etasje, består boligenheten av i alt 54 leiligheter i varierende størrelse og i ulike prisklasser. I bygningens andre etasje skal det lages et større uteareal på taket over butikken. Dette blir et felles utendørs oppholdsrom i tillegg til leilighetenes egne balkonger. 

- I løpet av en måneds tid starter vi opp gravearbeid på tomta. I tillegg til de 13 leilighetene som er solgt, har vi stor interesse for prosjektet, og håper selvsagt det videre salget også skal gå greit. Vi mener selv vi kan tilby gode boenheter med den beste beliggenheten på Tangvall. Når leilighetene er klar til overtakelse, er vi en del av Nye Kristiansand kommune og har ny vei og nytt skolesenter like rundt hjørnet, sier Aamodt som mener nye leiligheter også er et godt bidrag til det lokale næringslivet i Søgne.

Alexander Aamodt i Klepland AS som står bak utbyggingen er godt fornøyd med starten på salget av leiligheter i Tangvall Park. (Foto: Jon Aamodt)

54 leiligheter i varierende størrelse, alle med romslig balkong, er fordelt i boligenheten i Tangvall Park. (Foto: Folk/Kleplandsveien AS)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no