To ble til tre

Publisert

– Bra at vi er flere sammen, sa Daniel Andreas Larsen som selger fish and chips da han hadde fått matvogna  på plass på Linnegrøvan. Like ved hadde Kanteera Thai Food Trailer med Malinee Hansen bak disken allerede servert thai-mat til lokale kunder etter flytting til Linnegrøvan. 

Allerede da var det aktuelt at de to kunne få et tredje matutsalg som nabo. Nå er den gule vogna til Buns n' Roses godt plassert mellom de to tidligere nevnte vognene med sitt utvalg av burgere i ulike varianter. 

– Vi hadde allerede snakket om å ha en vogn i Søgne, Vi har en kokk som er bosatt der, så det var litt for hans skyld vi hadde tenkt på dette, sier Gordon Fredriksen som sammen med Mariann Iglebæk står bak driften av den nye vogna.

Da paret så ble kontaktet av driverne bak de to andre matvognene på Linnegrøvan trengte de ikke lang betenkningstid før den gule vogna var på plass.

– I tillegg til vogna på Tinnheia hadde vi disponibel ei vogn benyttet til festivaler. Det er den vi nå har fått på plass i Linnegrøvan, utdyper Iglebæk.

– Veldig god start

De to forteller videre at de raskt oppdaget at flere kjente kunder fra Tinnheia-vogna dukket på Linnegrøvan, og de fikk raskt bekreftet at Søgne-folk tidligere har kjørt til Tinnheia for å sikre seg burgere fra Buns n'Roses.

At oppstarten i Søgne har vært en suksess for driverne legger de ikke skjul på.

– Det har vært en god start hvor vi allerede har passert 100.000 kroner i omsetning. Det at vi er flere med ulike menyer som står sammen mener vi bare er en fordel som vil være med på å skape en ny kultur her lokalt, avslutter Fredriksen.

Powered by Labrador CMS