Fish and chips, thai-mat og snart også sushi får du nå fra disse matvognene like ved Sør-Tre.

– Bra når vi er flere sammen

Publisert

Kanteera Thai Food Trailer har tidligere solgt thai-mat fra vogna da denne var plassert på Tangvall. I midten av august ble vogna flyttet til Linnegrøvan da de trafikale forholdene og pågående utbygging på Tangvall førte til vanskelig adkomst til matvogna.

Malinee Hansen serverer thai-mat og snart også sushi fra matvogna si.

– Vi har fått en fin plass her på Linnegrøvan. Vi har mange faste kunder som bestiller mat, og de finner greit frem til oss her, sier driver Malinee Hansen til N247.

Med eksponering mot Hølleveien er vogna også godt synlig for folk som farter forbi, og Hansen forteller om jevnt god handel fra folk som vil ha med seg et ferdig måltid hjem.

– Fra oktober utvider vi tilbudet og vil også starte med servering av sushi, og nå som vi har fått en «nabo» tenker vi bare det vil føre til økt oppmerksomhet og trafikk til oss, sier hun.

Selger Fish and chips

Like ved siden av thai-vogna dukket et nytt utsalgssted opp denne uken. Det er Daniel Andreas Larsen som selger fish and chips fra vogna med navnet The Fish N Chips Boys.

Fra denne vogna selger Daniel Andreas Larsen fish and chips.

Den unge mandalitten forteller til N247 at han tidligere har vært med vogna på ulike markeder.

– Der har vi solgt meget bra og fått veldig gode tilbakemeldinger fra kunder. «Just like home» kommenterte en engelsk kunde, forteller Larsen som håper de to matvognene kan dra nytte av hverandre med plassering side ved side.

Det ryktes at også et tredje utsalgssted kan være interessert i å plassere en matvogn sammen med de to som nå er på plass, og med ulike konsept tror driverne det bare vil være positivt for alle med et enda bedre tilbud i området.

Powered by Labrador CMS