Frode Lohne er daglig leder ved Søgne legesenter.

– Ser det er mange som etterspør muligheten til å få Covid-vaksinen i Søgne

Publisert

Som tidligere omtalt i N247 tilbyr kommunen i utgangpunktet bare vaksine mot Covid-19 ved Kongens senter i Kristiansand sentrum. Fastlegene får ikke betalt for å tilby vaksine til sine faste pasienter. Likevel har enkelte legesentre i kommunen tatt inn vaksine og tilbyr dette mot et mindre administrasjonsgebyr. Vaksinen er ellers gratis for risikogruppene når den settes i kommunal regi.

– Vi ser at det er mange som etterspør muligheten til å få Covid-vaksinen i Søgne. For mange er det vanskelig å komme inn til Kongens senter for å få ordnet dette. Det har vært vanskelig å få til et kommunalt tilbud om vaksinering til større grupper her i Søgne, sier daglig leder ved Søgne legesenter, Frode Lohne til N247.

Han opplyser videre at Søgne Legesenter ønsker å bidra til at vaksineringen skal gå så smidig som mulig.

– Vi vil derfor bidra til at de som er i risikogruppen kan få satt Covid-vaksinen hos oss. Det vil være mulig å få satt den sammen med influensavaksinen på vaksinasjonskveldene 17. og 24. oktober. Har du ikke avtale en av disse dagene vil det være mulig å få satt vaksinen når du er på vanlig legetime, tilføyer han.

Som ved andre lokale legesentre vil det komme et gebyr på kroner 100 når Covid-vaksinen settes på Søgne legesenter.

Hjemmevaksinering

Som tidligere omtalt har kommunen et eget tilbud om hjemmevaksinering for personer som er lite mobile og kan ha behov for en slik tjeneste. Dette må avtales med det kommunale apparatet som håndterer vaksinasjon.

Powered by Labrador CMS