Odd Magne Pedersen og Synnøve og Salomon Borøy mottok hederstegnet med diplom til Norges Speiderforbund av kretsleder Nils Erik Rønning og lokalleder Geir Arnt Harbak (t.h.) onsdag. Tora Pettersen hadde ikke anledning til å være til stede under utdelingen. (Foto: Nicolai Prebensen)

- De har gjort en formidabel jobb

  Nicolai Prebensen
  19. juni 2019
  19:51
- Disse «ikkespeiderne» har lagt ned et enormt arbeide for oss, og tildeles Norges Speiderforbunds hederstegn for sin innsats.

Dette sa 1. Søgne sjøs leder, Geir Arnt Harbak om ekteparene Tora Pettersen og Odd Magne Pedersen samt Synnøve og Salomon Borøy under sjøspeidergruppens sommeravslutning onsdag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Disse menneskene er de vi ikke ser, men lar oss få lov til å lære å more oss med det vi holde på med. I en periode for noen år siden jobbet de nesten døgnet rundt for å få ordnet opp etter en uheldig episode og i det daglige er det de som sørger for økonomi, at regninger blir betalt og at det hele går rundt.

- I tillegg driver de nettstedet vårt og legger ut saker på sosiale medier. Uten dem hadde vi slitt. Derfor søkte vi kretsen om å få gi dem hederstegnet, og etter at kretsen fikk ja fra forbundet er det en glede å få gi dem hederstegnet. Dette er den høyeste utmerkelse en «ikkespeider» kan få av Norges Speiderforbund, sa han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Høytideligheten foregikk ved 1. Søgne sjøs lokaler ved Lundeelvas utløp onsdag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Diplom
Det var kretsleder Nils Erik Rønning som delte ut hederstegnet med diplom til tre av de fire som ble hedret. Tora Pettersen hadde ikke anledning til å møte.

Sommeravslutningen markerer sommerferie for mange sjøspeidere. For 19 av medlemmene starter sommerferien ombord i sjøspeidernes seilbåter allerede søndag. Da settes kursen for seiltur mot Kiel i Tyskland. En sak vi skrev om 12. desember i fjor.

Odd Magne Pedersen (t.v.) og Synnøve og Salomon Borøy mottok hederstegnet med diplom til Norges Speiderforbund av kretsleder Nils Erik Rønning og lokalleder Geir Arnt Harbak (t.h.) onsdag. Tora Pettersen hadde ikke anledning til å være til stede under utdelingen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no