Kokk Michael Macfarlane presenterte et utvalg av restaurantens meny torsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

- I dag åpner vi

  Jon Aamodt
  14. juni 2019
  15:22
Etter at Feriesenteret Trysnes Marina ble stengt tidlig i 2018 er det endelig klart for ny aktivitet på den idylliske destinasjonen i Søgne-skjærgården. 

Som tidligere omtalt ble hele anlegget kjøpt opp av Søgne-selskapet PK Entreprenør, og restaurantdriften er leid bort til selskapet Godbitene ANS. Fredag kveld åpnes for første gang dørene til Trysnes Brygge Restaurant & Bar etter en hektisk sluttspurt for å ha alt klart til å ta imot gjester i et nyoppusset lokale. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
21 timer igjen til åpning. Restaurantens servitører bærer på plass inventar kvelden før de første gjestene inntar det nyoppussede lokalet helt i sjøkanten på Trysnes. (Foto: Jon Aamodt). 

- Det har vært noen kaotiske dager nå i sluttspurten med håndverkere, vareleveringer og alt utstyr som skal på plass. Tappetårnet er akkurat montert, og i kveld er vi syv stykker som skal få alt på plass til åpningen fredag kveld, sier daglig leder, Kristian Lohne til N247 sent torsdag kveld. 

Denne torsdagskvelden er restaurantens kokk på plass i kjøkkenet og gjør klar flere av rettene på den nye menyen til prøvesmaking. 

- Ikke riktig meny!
- Hei, dette er ikke den riktige menyen, vi må printe ut ny, sier Lohne idet han skal vise frem restaurantens meny til N247s utsendte. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

I kjøkkenet er et hektisk aktivitet for å få ferdig hovedretter og forretter, samtidig som inventar bæres på plass og glass, kopper og dekketøy ryddes på plass av servitører. 

Kort etter oppsatt tidsplan anrettes et utvalg retter fra den rykende ferske menyen av kokk Michael Macfarlane som samtidig gir en utførlig beskrivelse av rettenes innhold og tilblivelse. La det være sagt med en gang, rettene ser delikate ut der de kommer på bordet, og smaksopplevelsen er minst like imponerende som synsinntrykket. 

- Mange bestillinger allerede
- Jeg vet ikke om det blir helt fullt her i åpningshelgen, det har vært utrolig hektisk og jeg har ikke helt oversikten akkurat nå, men jeg vet vi allerede har fått mange bordbestillinger, sier restaurantsjef Torbjørn Hommen før han springer videre og ser på bordplasseringen i restauranten. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Restaurantsjef Torbjørn Hommen og servitør Nathalie Papp viser stolt fram noen av rettene kokk Michael Macfarlane har tilberedt torsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt).

- Skal bordene stå slik, spør en av servitørene.

- Vi tar en siste sjekk på bordplasseringen før vi går hjem i kveld. svarer Hommen som ikke ser for seg noen lang natts søvn før åpningsdagen. 

Bildet under: Restaurantsjef Torbjørn Hommen sammen med daglig leder i PK Entreprenør Ralf Georg Olsen og Nancy Sture Olsen som skal åpne butikken på Trysnes senere i juni. (Foto: Jon Aamodt).
Sist oppdatert 14.06.2019 klokken 18:35 av Nicolai Prebensen

- Det har vært noen hektiske dager nå i innspurten, men nå gleder vi oss til å ta imot gjester i restauranten fredag kveld, sier daglig leder Kristian Lohne. (Foto: Jon Aamodt)

Rettene som ble presentert både ser flotte ut og smaker fortreffelig. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no