Trynes Marina skriver på sin hjemmeside at det ikke blir drift ved senteret i 2018. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

Trysnes Marina stengt inntil videre

  Nicolai Prebensen, Jon Aamodt
  20. feb 2018
  22:12
Feriesenteret Trynes Marina skriver på sin hjemmeside tirsdag at det ikke vil være noen drift ved senteret i 2018-sesongen. Virksomheten beklager på det sterkeste ulempene dette medfører for feriesenterets gjester og vil komme med mer informasjon på et senere tidspunkt. 

Etter det N247 kjenner til skal det være personlige årsaker til at driften nå stanses. De ansatte ved marinaen skal være sagt opp fra sine stillinger. Hva som vil skje med videre drift er foreløpig ikke kjent, men etter det N247 har fått opplyst av personer som kjenner anlegget og personene rundt, jobbes det godt med å få igangsatt driften så raskt som mulig.

Regnskapene til Trysnes Marina og Feriesenter viser store overskudd de siste årene og driftsresultatet gir ingen grunn til å stoppe virksomheten for godt. Selskapet hadde i 2016 et resultat i følge proff.no på over 13 millioner kroner.

Trysnes Marina har totalt 36 leiligheter i sjøkanten. 
17 bryggeleiligheter i flere størrelser (48 til 86 kvadratmeter) med fra fire til åtte sengeplasser. Alle med dusj/wc, kjøkken, stue og to til tre soverom. Veranda og terrasse mot sjøen. 

Videre er det 12 firmaleiligheter på langtidsleie og seks solrike og barnevennlige terrasseleiligheter cirka 60 meter fra sjøen. Disse skal være velutstyrte med flotte bad og førsteklasses utstyr for øvrig. Peis/ved ovn i stuen, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn på kjøkkenet, to til fire soverom. Det er også to luksusleiligheter (120 kvadratmeter) med boblebad og 10 sengeplasser.

Gjestehavn
Trysnes Marina selger også fiskeutstyr, driver utleie av båter og motorer. Det er en gjestehavn med dusj og toalett og et myntvaskeri, samt mulighet for bunkring av vann, bensin og diesel. Senteret tilbyr havneleie for privat båt med strøm og vann. 

Utendørs er det sandvolley- og tennisbane, lekeplass og fotballbane. Liten sandstrand og fine badebukter i umiddelbar nærhet. (Kilde: Visit Norway).

Trysnes Marina har flere leiligheter for utleie, egen gjestehavn og tilbyr aktiviteter knyttet til dette. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no