Årets vinnerbilde ble delt på Instagram med emneknagg #N247no og innsenderen ønsket samtidig en god jul til alle. (Foto: @elisefru)

Dette er årets julebilde fra N247s lesere

  Jon Aamodt
  06. jan 2019
  18:07
Allerede før N247 inviterte sine lesere til å dele årets julebilder, hadde flere lesere sendt inn eller delt bilder med tilknytting til forberedelser eller feiring av høytiden.

Bildene har strømmet på og leserne har fått et lite innblikk i det som er sent inn gjennom artiklene som er publisertN247

Etter en nøye vurdering har juryen denne gang bestemt av gavekort for beste julebilde tildeles @elisefru for bildet som er vist på forsiden og øverst i denne artikkelen. N247 gratulerer. Gavekort pålydende kroner 500,- fra bygdas lokale næringsliv vil bli sendt til vinneren. 

Vi takker for alle innsendte bilder og viser igjen noen av bildene som konkurrerte om førsteplassen denne gang. Vi minner samtidig om at redaksjonen alltid ønsker bilder og tips fra dere lesere. Del på Instagram med emneknagg #N247no eller send e-post til redaksjonen@N247.no eller del bilder på vår Facebookside. 

«Juleprinsessa» (Foto; @benteaateigen..
@monicadjupesland var en av de første til å ønske god jul og godt nytt år på #N247no.

Bildet under: - Tror vi har den kuleste julenissen i år med rakett, skriver @lisefisebrodersen.


#amalieaamodts adventshilsen var blant de første julebildene som ble delt på N247s Instagramprofil. (Foto: #amalieaamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no