Stemningsbildet fra førjulstiden er sendt inn/delt av @amalieaamodt. (Foto: @amalieaamodt.)

Lyst til å dele dine julebilder med N247s lesere?

  Nicolai Prebensen
  23. des. 2018
  18:27
Julehøytiden står for døren og for alle som kan samles familier til feiring. Mange reiser til fjells, men enda flere velger en rolig høytid hjemme. Rundt 150.000 nordmenn er faktisk på jobb julekvelden og vi vil gjerne dele dine minner fra julefeiringen hvis du selv ønsker det.

Sist sommer inviterte vi leserne til å sende inn sitt beste sommerminne, og vi fikk inn over 1.500 bilder. Klarer vi å slå den rekorden?

Vi ønsker bilder fra juletrepyntingen, fra selve dagen og aktiviteter gjennom romjulen og i nyttårshelga. Vi tar gjerne med bilder fra arbeidsstedet ditt hvis du er på jobb. Alle som deltar blir med i konkurransen om «Årets Julebilde», og vinneren får et gavekort som kan benyttes hos det lokale næringslivet.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Forsidebildet er sendt inn/delt av @monicadjubesland.

Hvis du vil sender du dine bilder på epost til redaksjonen@n247.no, til vår Facebook-plattform, til telefon 991 02 247 eller til vår Instagram-konto med hashtag #N247no

Samtidig ønsker vi alle våre lesere en riktig God Jul!
Sist oppdatert 24.12.2018 klokken 13:29 av Nicolai Prebensen

Vakkert stemningsbilde som er sendt inn/delt av @evelynmyhre. (Foto: @evelynmyhre)

@sirithorsland har sendt oss dette bildet som ikke levner tvil om at hun har vært i skogen for å hente årets juletre. (Foto: @sirithorsland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no