Tor Magne Hansen sammen med daglig leder i Kristiansand Transportsentral, Kåre Petter Mathisen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Overtar ærverdig transportsentral

  Nicolai Prebensen
  06. juli 2018
  17:05
1. juni i år overtok det Søgne-baserte selskapet TM Hansen Kran & Transport, sammen med det Birkenes-baserte selskapet Asbjørn Mollestad & Sønner, det ærverdige selskapet Kristiansand Transportsentral.

Selskapet ble etablert i 1946 og har siden vært et kjent syn i bybildet og har gått under navnet «Transportsentralen».

TM Hansen og Asjørn Mollestad & Sønner har kjøpt 50 prosent av selskapet hver.

- Trenger tjenestene
- «Transportsentralen» har slitt litt de senere årene og vi mener at regionen trenger et selskap med de tjenestene sentralen representerer. Nå kan vi skape noen gode synergier, og løfte selskapet opp til nye høyder blant annet ved å hjelpe de som eventuelt velger å satse på yrket og starte for seg selv. Der vil vi kunne gi gode råd og hjelpe etablerere fremover, sier Tor Magne Hansen, eier og daglig leder i TM Hansen Kran & Transport.

Det fulgte med kun en ansatt da sjåførene i «Transportsentralen» leier seg inn med egne biler.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Tor Magne Hansen og Kåre Petter Mathisen i kontorene øverst i Lohnelier i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen).

Egen bedrift
- Kristiansand Transportsentral skal bestå som en egen bedrift og vil derfor ikke innlemmes i våre selskaper. Vi har ansatt en daglig leder og han skal sitter her i Lohnelier, avslutter Hansen.


TM Hansen Kran & Transport har i dag 17 kranbiler og to skapbiler. Bedriften har 23 ansatte og omsatte i 2017 for i overkant av 53 millioner kroner. Det er nær en fordobling siden 2012.

Tor Magne Hansen sitter i lokalene på Lohnelier og følger hele flåten av kran- og lastebiler via GPS. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no