Under "Hei til Hav 2018" søndag 17. juni blir det også arrangert sykkelritt for alle fra 3-12 år. Rittet vil foregå i trygge omgivelser på Linnegrøvan i Søgne. Bildet er fra Søgne Cykleklubbs "Kidz Classic" ritt på Tangvall i 2015. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Meld deg på Hei til Havs barneritt søndag

  Nicolai Prebensen
  13. juni 2018
  14:15
I tillegg til mange aktiviteter søndag 17. juni, som også inneholder storkonsert på torvet på Tangvall, inviterer «Hei til Hav-komiteen» til barneritt på Linnegrøvan i Søgne.

«Hei til Hav» ble i 2017 gjennomført i sin helhet i Songdalen, denne sommeren foregår arrangementet i Søgne.


Det er Søgne- og Songdalen kommuner og Søgne og Greipstad Sparebank som sammen med lag og foreninger står bak aktivitetene og sommerfesten i bygdene. Alle aktivitetene er gratis.

I forbindelse med årets arrangement inviterer Søgne Cykleklubb til et stort sykkelritt for alle barn og unge fra 3-12 år.


Showritt
- Sykkelrittene starter klokken 15.00 på Linnegrøvan og avsluttes med et showritt hvor mange lokale kjente vil stille til start, sier markedsansvarlig i Søgne og Greipstad Sparebank, Anne Lill Flo Berge Søreng til N247.

- Det blir ulike løyper tilpasset etter alder og alle kan stille med den sykkelen de har. Det eneste vi forlanger er at absolutt alle stiller med hjelm. Det blir delt ut deltakerpremier til alle og av den grunn ber vi om at alle som vil delta melder seg på via et enkelt skjema på N247s nettsider. Skjemaet vil bli lagt ut om ikke lenge, sier Berge Søreng videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Sykkelrittet under «Hei til Hav 2018» vil foregå i trygge og lukkede omgivelser som her under «Kidz Classic» på Åros Feriesenter i 2016. (Foto: Jon Aamodt).

Hun legger til at det også blir mulighet for å melde seg på rittene på stedet samme dag.

- Antall premier
- Av hensyn til antall premier er det greit å vite hvor mange som vil delta. Derfor er det flott hvis de aller fleste melder seg på via nettsidene til N247, avslutter hun.
Sist oppdatert 13.06.2018 klokken 14:21 av Nicolai Prebensen

Det blir fort aktivitet også for de voksne når de aller minste deltar i sykkelritt. Bidet er fra årets "Kidz Classic" som arrangeres av Søgne Cykleklubb. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no