Administrerende banksjef i Søgne og Greipstad Sparebank, Vidar Skaaland lover mye moro under "Hei til Hav" 17. juni. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Sett av søndag 17. juni

  Nicolai Prebensen
  30. apr 2018
  16:54
- Søndag 17. juni er dagen «Hei til Hav» igjen arrangeres for bygdefolket. I fjor var vi i Songdalen, i år er det Søgnes tur, sier administrerende banksjef i Søgne og Greipstad Sparebank, Vidar Skaaland til N247 mandag ettermiddag.

Han understreker at det ikke bare er banken som står bak storarrangementet.

- Begge kommunene er med, og kanskje aller viktigst er det at 12 lag og foreninger er ansvarlige for gjennomføringen denne søndagen, sier han videre.

Søgne
I fjor ble «Hei til Hav» gjennomført i Songdalen og en rekke aktiviteter ble gjennomført mange steder i bygda. I år blir folkefesten geografisk sett litt mindre spredt hvor området rundt og ved Nygård skole og Linnegrøvan, samt torvet på Tangvall blir stedene hvor aktivitetene skal skje.

- I tillegg blir det aktiviteter på fotballbanene ved Tangvall, sier Skaaland.

- Blir olabilløp
- Uten å gå for mye i detaljer, noe vi kommer tilbake til, kan jeg si at det blir olabilløp i år også, i bakken bak Nygård skole. I tillegg blir det sykkelritt på Linnegrøvan for de små. Dette er det Søgne Cykleklubb som står for. Vi kan også røpe at det blir konsert på torvet fra klokken 17.00 med noen lokale artister. Et supert trekkplaster av nasjonal klasse avslutter konserten denne søndagskvelden. Hvem dette er kommer vi tilbake til, sier banksjefen hemmelighetsfullt.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det blir garantert mye moro med alle aktivitetene i Søgne under «Hei til Hav» 17. juni. Her er Pål Try under oppvarming til olabilløpet på Porsmyr under arrangementet i 2017. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Konserten blir noe for både ungdom og voksne, røper han forsiktig.

Han forteller videre at noen av arrangementene blir det påmelding til, men at de aller fleste aktivitetene er det bare å møte opp til.

- Alt er gratis og det blir mye spennende denne søndagen. Enkelte aktiviteter blir det påmelding til, dette kun for å unngå lange køer og mye venting. Dette er også noe vi kommer tilbake til, sier Vidar Skaaland.

- Sett av søndag 17. juni fra klokken 12.00, oppfordrer han.

« Hei til Hav» 2017:Flere saker om både årets og fjordårets «Hei til Hav» kommer på N247 utover våren.
Sist oppdatert 01.05.2018 klokken 06:18 av Nicolai Prebensen

Det blir olabilløp bak Nygård skole 17. juni. I 2017 deltok "halve befolkningen" i bygdene ved Porsmyr (bildet), og arrangøren venter stor deltakelse også i år. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no