Elin og Jarle Danielsen (t.h. på bildet) starter opp et nytt, litt utenom det vanlige, treningsenter på Høllen Vest industriområde. Går alt som planlagt er oppstarten 8. januar. (Foto: Nicolai Prebensen)

Starter «Fire Camp» senter på Høllen Vest

  Nicolai Prebensen
  06. des. 2017
  18:21
Elin og Jarle Danielsen drev i mange år Søgne Treningssenter på Høllen Vest Industriområde. Går alt som planlagt åpner de nytt senter i et annet lokale på industriområdet 8. januar 2018. Navnet blir «Garasjen».

- Ikke grillfest
Det blir ikke et «vanlig» treningssenter. De som tror at «Fire Camp» er grillfest på campingplassen tar feil.

- Ja, da tar de feil, sier Jarle Danielsen lattermildt.

«Fire Camp» på Salemsveien (N247 skrev en artikkel om treningsformen i april 2013).

- Dette er sirkeltrening, på samme måte som vi gjør det på brannstasjonen. Det er tunge løft, situps, pushups, pullups, i det hele en god grunntrening hvor medlemmene flytter seg fra stasjon til stasjon, alt basert på egen kroppsvekt. Egentlig slik vi gjør det på brannstasjonen en gang i uken, så sant vi ikke er ute på hendelser, sier han.

Treningene på brannstasjonen på Salemsveien er noe av bakgrunnen for at ekteparet nå starter opp et nytt treningssenter på industriområdet.

- Mange forespørsler
- Jeg har fått veldig mange forespørsler fra folk som vil bli med oss på våre treninger på brannstasjonen. Bygget har begrenset med plass mellom bilene, og Elin og meg har savnet vårt gamle senter. Derfor har vi gamblet på at kommunen sier ja til å bygge om dette lokalet fra lager til kontor- og treningslokale. Til nå har kommunen vært veldig positive, og vi håper også at politikerne sier ja i plan- og miljøutvalget neste uke, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det er i dette bygget på Høllen Vest industriområde at Elin og Jarle Danielsen starter opp treningssenteret i januar. (Foto: Nicolai Prebensen).

Danielsen forteller at lokalet er kjøpt, utstyr er bestilt og går alt etter planen starter arbeidet med å bygge om med en gang politikerne har gitt sitt samtykke.

8. januar
- Vi har planlagt å starte opp 8. januar, og kommer ikke til å drive veldig stort. Vi setter et tak på rundt 100 medlemmer og utenom de timene vi leder treningene, vil lokalene vært tilgjengelige for egentrening, avslutter han.

Saken behandles i plan- og miljøutvalgsmøtet den 13. desember. Rådmannen er i saksfremlegget positiv til søknaden.
Sist oppdatert 06.12.2017 klokken 19:40 av Nicolai Prebensen

Bildene er fra en treningsrunde på brannstasjonen i Salemsveien i Søgne. På bildet er konstabel Paal Kristensen i trening med brannslanger. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no