Innsats i vognhallen tirsdag kveld. Se flere bilder av Søgnes brann- og redningsmenn under artikkelen. (Foto: Nicolai Prebensen)

FIRE CAMP på Salemsveien

  Nicolai Prebensen
  09. apr 2013
  22:53
Slik har du ikke sett Søgnes brann- og redningsmenn før.

Hver tirsdagskveld fremover (så sant det er mulig ....) vil nestleder på brannstasjonen i Søgne, Jarle Danielsen samle de gutta som kan til "Fire Camp" for en halvtimes knallhard grunntrening inne i vognhallen på Salemsveien.

- Alle gutta på stasjonen har kort på treningssenteret i Høllen, sier Danielsen som har drevet senteret i 23 år.

- Sosial moro
- Her kan vi ha litt sosial moro og trene samtidig. Jeg har satt opp enkle jobbrelaterte poster, som blant annet innbefatter å få på seg brannverndrakta på kortes mulig tid. I tillegg har vi TRX roing med flaskesett, utfall med vannkanner, situps med brannslanger, dips på dekk og spensthopp. Vi går disse seks postene i fire runder med to minutters pause mellom rundene, sier Danielsen mens han selv er med på treningen og roper til gutta:

- Husk å drikke vann, hvis ikke dere har med, har vi noe på tankbilen!

En annen kar lurte på om ikke de kunne flytte "Fire Camp" til fredagen, for det var i grunnen den dagen han dusjet. Latteren runget i vognhallen.

Frivillig?
Når vi spurte om dette var helt frivillig, fikk vi vel ikke helt noe ordentlig svar, men alle smilte.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Brannmenn i trening på brannstasjonen tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen). 

Første treningskveld var alle fire lag i korpset representert og i alt ni mann stilte til første trening. Så sant brannfolka kan, blir dette en ukentlig treningssamling. Det fikk vi et ordentlig svar på.

På treningen denne tirsdagen var: Stian Holmesland, Jan Petter Kristensen, Tor Berget, Bjug Solberg, Pål Kristensen, Sigurd Bugge, Jarle Danielsen (sjef), Carl Martin Moseid og Dag Are Ernst.
Sist oppdatert 06.12.2017 klokken 17:25 av Nicolai Prebensen

Innsats i vognhallen tirsdag kveld. Se flere bilder av Søgnes brann- og redningsmenn under artikkelen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Jarle Danielsen under Fire Campen på brannstasjonben på Salemsveien, (Foto: Nicolai Prebensen)
Del artikkelen:




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no