Ingrid Fanebust (14) og Charlotte Natvig (16) oppfordrer alle til å komme til Søgne hovedkirke 16. desember for å høre dem, og alle de andre artistene under Julegalla 2017. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Julestemning med god samvittighet

  Nicolai Prebensen
  14. des. 2017
  08:17
- Støtt opp og kom og hør oss. Denne kvelden får du julestemning med god samvittighet, sier artistene Charlotte Natvig (16) og Ingrid Fanebust (14). 

Begge deltar i julegallaen til inntekt for Redd Barna i Søgne hovedkirke 16. desember.

I 2016 sendte arrangøren hele 30 000 kroner til Redd Barna etter suksesskonserten, i år kan dette toppes. Torvald Hellum i arrangementskomiteen sier at alle billettinntekter videresendes i år.
 

- Alt av utgifter er betalt av sponsorer og støttespillere før konserten holdes. Det setter vi umåtelig pris på og gir oss inspirasjon til å stå på til siste slutt, sier han.

- For det første er dette gøy. Like viktig er at inntektene går til et formål som alle burde bry seg om, nemlig barn som ikke har det like godt som det vi hadde det, sier Charlotte og Ingrid videre.

To sanger hver
Begge skal synge to sanger hver, og tenåringene hadde ingen problemer med å takke ja da de ble spurt om de ville være med.

Hellum forteller at han fant ungdommene da han, Hilde Strømme og Christian Førland var ute på UKM og speidet etter talenter til årets konsert (bildet).

- Denne bygda er full av unge talenter og da er vi på plass, sa Hellum til N247 dengang.

Julegallaen 2017 har med seg fire av de samme artistene som i fjor. Seks er nye, deriblant Charlotte og Ingrid. 

Fra Nobelinstituttet
Arrangørene har igjen fått med seg Benedikte Sofie Ribe som bare få dager i forveien har sunget for prominente gjester av Nobelkomiteen under en middag i Nobelinstituttet i forbindelse med fredsprisutdelingen i Oslo 11. desember.


I tillegg opptrer Tina Andresen, Bernt Fjellestand, SOFA, Nora Strømme, Robert og Aleksander Skovly og Astrid og Olve Johannessen. 

- Husorkesteret er nytt i år, og det består av fantastiske musikere fra Vennesla under ledelse av Per Erik Olsen. Det vil også dukke opp noen overraskelser i programmet, av en musikalsk spenstig art, men det får du ikke vite hva er med mindre du stiller den 16., fortsetter Hellum.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet er fra Julegallaen 2016 som var en svært profesjonelt gjennomført og vakker veldedighetskonsert. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Har det vært vanskelig å få med seg artister til gallaen?

- Nei absolutt ikke. Det har vært en enkel affære, mer er det ikke å si om den saken. Det som også har vært veldig positivt i år er at nå som næringslivet vet hva denne konserten står for, har bedriftene vært svært imøtekommende når vi tynt har bedt om hjelp. Våre medhjelpere stiller velvillig opp og det gjør sitt til at Redd Barna får en fin sum til sitt arbeid for barn som trenger hjelp, sier han videre.

Han legger til at det er svært viktig at publikum er ute i god tid.

- Må holde skjemaet
- Vi må starte opp nøyaktig klokken 19.00. Noen av artistene skal videre, og derfor må vi holde tidsskjemaet, sier han.

Billetter kan kjøpes på «Tappen» på Lunde, på servicetorget på rådhuset og på Extra Tangvall.
Sist oppdatert 14.12.2017 klokken 09:00 av Nicolai Prebensen

Artister og medhjelpere. F.v.: Hilde Strømme er en av mange medhjelpere som står bak Julegalla i Søgne hovedkirke 2017. Charlotte Natvig og Ingrid Fanebust opptrer. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no