- Kjedelig å gå hjemme

Publisert

- Jeg ble arbeidsledig for en tid tilbake og det ble kjedelig å gå hjemme. I september i fjor startet jeg med litt catering hjemmefra med det ble fort litt trangt. Målet nå er å drive dette på heltid, og gjerne ansette folk etterhvert, sier Lisbeth Hansen til N247 fredag ettermiddag.


Storkjøkken
Det var like før et tyvetalls venner, familie og inviterte fra bedrifter skulle prøvesmake litt av hennes sortiment som var produsert på det spill nye storkjøkkenet i et industribygg på Lohnelier.
- Jeg er spent, veldig spent, sa Lisbeth i det godsakene ble satt på bordet i kantina der T.M. Hansens ansatte og ledelse inntar sin daglige lunch.
- Største kritiker
- Du har ingenting å være redd for. Jeg er din største kritiker og du ser jo mitt midtparti, ler bedriftseier og ektemann Tor Magne Hansen.
Kjøkkenet til nevnte kantine er totalrenovert og utvidet slik at Lisbeth Hansen har fått plass til en hel haug av nye kjøkkenmaskiner som skal brukes til, i følge henne selv, å lage god gammeldags hjemmelaget mat.
Artikkelen fortsetter under bildet.
En helt normal lunch hos T.M. Hansen på Lohnelier en fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Jeg har investert mye i dette, og håper det går bra. Ønsket mitt er jo å kunne utvide og ansette flere etterhvert, men akkurat det vil tiden vise, sier hun.
- Hvorfor navnet «Farmors Kjøkken»?
- All mat som går ut av dette kjøkkenet er laget fra bunnen av. Jeg tar ingen snarveier og maten blir tilberedt på en sunn og god måte, akkurat slik våre besteforeldre gjorde. sier hun
Og gjestenes dom over fredagens lunch?
- Terningkast seks, utbrøt en ikke helt ukjent rørlegger og rallysjåfør Pål Try som var invitert til anledningen.
Sist oppdatert 10.03.2017 klokken 21:55 av Jon Aamodt
Lisbeth og Tor Magne Hansen følger spent med når gjestene prøvesmaker "debutlunchen" fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS