TEMPO endelig hjemme

  Nicolai Prebensen
  04. juli 2014
  13.25
Nøyaktig klokken 11.00 fredag formiddag klappet Tempo til kai i Høllen med Frode Jensen i skipperstolen.


Det har vært hektiske dager for skipper og mannskap den siste tiden. 

Innspurt
- Tempo har ligger i Hvide Sanne i Danmark i mange uker for klargjøring og det har yret av håndverkere ombord de siste ukene. 

- Vi skal ned igjen en ukes tid for justeringer, men etter det skal vi være klare til å starte fiske, sier skipper Frode Jensen som like etter ankomst startet forberedelsene til dåpsfesten lørdag.

Åpen båt lørdag
- Vi har åpen båt på lørdag fra klokken 11.00 her nede i Høllen, og alle som ønsker å se hvordan en nybygd tråler ser ut innenfra er hjertelig velkommen, sier Jensen.

- Klokken 13.00 er det dåp, og det blir litt høytidelig med blant annet verftssjefen som skal holde tale. Gudmor er kona mi Lise (Lunde), sier han.

Allerede nå kan du få ett visst inntrykk av hvordan Tempo ser ut. Klikk i videovinduet og bli med guide og mannskap Andreas Salthaug ombord for en liten omvisning.

Registrering?
Hvorfor er Tempo registrert med VA 18 S (Søgne), mens det under navnet Tempo står Mandal? 

- Det er rett og slett fordi det ikke er lov å skrive Søgne siden bygda ikke har eget register. Valget stod mellom Kristiansand eller Mandal, sier Jensen.

Og hvis du lurer, den gamle Tempo skal fortsatt fiske, men får etterhvert nytt navn.

Sist oppdatert 04.07.2014 klokken 13.48 av Nicolai Prebensen

Tempo ruver godt på Høllebrygga. (Foto: Nicolai Prebensen)

Skipper Frode Jensen og mannskap klappet til kai med ny båt i hjemlige farvann for første gang fredag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no