- Det ser ikke ferdig ut her i dag, men det skal det vel heller ikke gjøre, sier disse karene på Intersport- butikken på Tangvall. Fra venstre Morten Langenes, Kurt Inge Langenes og Simen Thomassen. (Foto: Jon Aamodt)

Fra 180 til 400

  Jon Aamodt
  12. okt. 2021
  22:26
- Det blir åpning torsdag 14. januar klokka 10.00, men vi tar det ganske rolig. Vi kan ikke ha en stor åpningsfest med masse folk og trengsel i butikken slik situasjonen er nå, sa Morten Langenes da han som ny innehaver av Intersport-butikken på Tangvall åpnet dørene like etter nyttår. På dagen ni måneder etter inviterer Langenes igjen til «nyåpning», og denne gangen håper han på en åpning uten «hemninger». 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Da jeg åpnet i januar var det mange forhold som talte for at butikklokalet var i minste laget. Selv om det ikke var greit å miste Habitten i nabolokalet blir det en perfekt match for oss her på Intersport å kunne utvide fra 180 til 400 kvadratmeter, sier Langenes få dager før relanseringen 14. oktober. 

- Betydelig utvidelse av sortiment
Selv om han fremdeles ikke kan måle seg med gigabutikkene på flere tusen kvadratmeter vil en dobling av arealet gi Intersport-butikken på Tangvall muligheten til å lagerføre et betydelig større sortiment, og Langenes lover et bredere utvalg av alt fra sko til fotballutstyr og andre produktgrupper. 

- Så vil det alltid være produkter eller varianter av disse vi ikke klarer å lagerføre til enhver tid, men det aller meste kan leveres i løpet av få dager om vi ikke har det på lager her, tilføyer Langenes. 

- Hektiske timer og dager
To døgn før reåpningen er den nye delen av lokalet klargjort med vegger og stativ for ulike varegrupper og hyllene er i ferd med å fylles opp med sportsartikler i ulike varianter. Med god hjelp fra familie, venner og egne ansatte skal lokalet med varer være klart til å ta imot kundene torsdag. 

- Det går for seg her nå og ser slett ikke ferdig ut, men slik skal det vel være to dager før åpning, sier butikkeier Morten Langenes og hiver seg rundt med nye varer som skal klargjøres for salg om to dager. 
Sist oppdatert 12.10.2021 klokken 22:27 av Jon Aamodt

Nye varer er på plass i delen som tidligere var Habitten. (Foto: Jon Aamodt)

Hovedinngangen til Intersport flyttes til hjørnet når butikken reåpner torsdag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no