- Spør oss om du ikke finner det du trenger for å utøve din sport, sier den nye innehaveren Morten Langenes. (Foto: Jon Aamodt)

- Vi tar det litt rolig i starten

  Jon Aamodt
  12. jan 2021
  14:15
- Det blir åpning torsdag 14. januar klokka 10.00, men vi tar det ganske rolig. Vi kan ikke ha en stor åpningsfest med masse folk og trengsel i butikken slik situasjonen er nå, sier Morten Langenes som fra nyttårsskiftet er den nye innehaveren av Intersport-butikken på Tangvall. 

Artikkelen fortsetter under annonsen. 
Annonse

Som tidligere omtalt har Langenes overtatt butikken som i mange år har vært drevet av Ragnar Olsen. Butikken har i en kortere periode vært stengt, og denne tiden har vært benyttet til en total oppussing og ominnredning av lokalet. 

- God hjelp og masse dugnad
- Dette er ikke noe jeg har gjort alene. Familie og mange gode venner har hjulpet til slik at vi nå ser at vi kan være klar til torsdag. Noe gjenstår fremdeles, men vi skal komme i mål, sier Langenes. 

Tilgangen til nye varer er imidlertid ikke som i en normal hverdag. I følge den nye butikkeieren er det til dels store utfordringer med leveranser fra internasjonale produsenter som skal ha varer over landegrensene i en tid med store restriksjoner og redusert mobilitet.

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Vi starter med det vi kan få tak i. Så får vi heller komme sterkere med en utsatt åpningsfest når ting blir mer normalisert, sier Morten Langenes. (Foto: Jon Aamodt).

- Fortell oss hva du savner
Selv om Langenes har flere års erfaring fra butikk, legger han ikke skjul på at dette er en ny og til dels ukjent bransje. Han har et sterkt ønske om å kunne levere sportsartikler innenfor alle ulike grener som praktiseres lokalt, men til det trenger han hjelp fra lokalbefolkningen. 

- Har vi ikke det du trenger for å utøve din idrett, så spør oss. Fortell hva du savner, så skal vi gjøre det vi kan for å levere. Det er mye nytt for oss, og vi håper kundene vil hjelpe oss og fortelle hva de savner. Vi kan skaffe det meste om vi bare vet hva folk vil ha, sier den nye innehaveren av Intersport-butikken på Tangvall. 
Sist oppdatert 12.01.2021 klokken 18:38 av Nicolai Prebensen

Innredning og varer begynner å komme på plass i den nyoppussede butikken. Torsdag skal alt være klart for å slippe inn kunder i butikken igjen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no