- Vi kan dessverre ikke slippe inn flere enn 70 tilskuere i Tinntjønnhallen under 2. divisjonsoppgjøret mot Pors onsdag kveld, sier leder i Søgne HK, Gro Anita Kåsa Poulsen til N247 tirsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

3. serierunde onsdag: - Kan dessverre ikke slippe inn mer enn 70 tilskuere

  Nicolai Prebensen
  21. sept. 2021
  18:15
Onsdag kveld spiller Søgne HKs damelag 3. runde i serien, denne gangen hjemme i Tinntjønnhallen klokken 19.30. 

- På grunn av gjeldende smittevernbestemmelser kan vi risikere å måtte avvise publikum fra å komme inn i hallen hvis det kommer «for mange» tilskuere for å oppleve damene spille på nest høyeste nivå i Norge. Vi forholder oss til meteren og det betyr maksimum 70 tilskuere på tribunen, dessverre, sier leder i Søgne HK Gro Anita Kåsa Poulsen til N247 tirsdag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse


Lederen sier videre at alle i laget gleder seg til å spille hjemmekamp med publikum.

- Dette blir skikkelig moro, og alle i klubben har troa på at dette går bra. Nå ser det ut til at alle tiltakene snart oppheves og da regner vi med «stinn brakke» under kampene som kommer. I 3. divisjon hadde vi jo tilnærmet fulle tribuner og det bør ikke bli færre tilskuere i 2. divisjon når samfunnet åpner helt opp, sier Kåsa Poulsen videre.

Strengt
Hun forteller videre at det blir et strengt smittevernregime onsdag med masse antibac, registrering av tilskuere og smittevernvakter.

- Vi ønsker alle 70 tilskuere hjertelig velkommen, og håper onsdag blir siste kamp med smittevernhensyn, avslutter hun.

Kohortene er merket i Tinntjønnhallen, noe de har vært i ett og et halvt år. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no