Det er de to radene med bygninger til venstre i illustrasjonen som nå skal bygges. (Foto: FT-Bygg/Årosstranda)

Stor interesse for nye fritidseiendommer ved kysten

  Jon Aamodt
  17. feb 2021
  15:28
På vårparten 2019 ble byggearbeidene til 12 nye hytter på Åros igangsatt. Allerede ved oppstarten av byggingen var fem hytter solgt, og i løpet av 2020 var feltet ferdigstilt fra utbygger og alle hytter overlevert nye eiere. 

Nå er utbygger Fisnik Tahiraj i gang med nye hytter og ferieleiligheter i et nytt felt kloss ved det ferdige området på Åros i Søgne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Byggestart i mars
- Planering og grunnarbeider er allerede godt i gang, og i mars starter vi betongarbeidene på det som skal bli 12 nye hytter, sier Tahiraj til N247. 

I alt skal det bygges 46 nye enheter i det nye feltet. Disse er fordelt på 12 hytter, fem enheter som hver inneholder seks leiligheter og en enhet med fire leiligheter. I tillegg skal det bygges et felles serviceanlegg  inneholdende blant annet oppvarmet innendørs svømmebasseng, badstue og boblebad for de 46 enhetene. 

- Selv her på Årosstranda er det ikke alltid være innbyr til utendørsaktiviteter, og med dette serviceanlegget legger vi til rette for økt bruk av fritidseiendommene. For alle flotte solskinnsdager har vi også utendørs lekeplass og aktivitetsområder, sier utbyggeren fra Songdalen. 

Syv hytter solgt
Som i 2019 har det nye feltet fått god mottagelse i markedet, og allerede før byggearbeidene tar til er syv av 12 hytter solgt. 

- I løpet av sommeren regner vi med at de første enhetene er klar for overtagelse. I mars starter også salget av ferieleilighetene, og vi håper vi får like god respons i markedet på disse som på hyttene, sier Tahiraj. 

Som tilbyder av fritidseiendommer på Sørlandskysten har utbyggeren merket stigende interesse for lokale fritidseiendommer i den snart ett år gamle perioden med strenge reiserestriksjoner. Optimismen er derfor relativt stor når nye enheter slippes i markedet. 

- Ferdigstilling av utendørs fellesområder vil bli gitt høy prioritet. Videre startes bygging av serviceanlegg og to leilighetsbygg i løpet av sommeren. Takten i den videre utbyggingen vil avhenge av kjøpernes interesse for prosjektet, sier utbygger Fisnik Tahiraj.
Sist oppdatert 17.02.2021 klokken 18:25 av Nicolai Prebensen

I alt bygges 12 nye hytter og 34 nye ferieleiligheter på Årosstranda. (Foto: FT-Bygg/Årosstranda)

Selskapene FT Eiendom og FT Bygg ved Fisnik Tahiraj står bak utbygging av de nye fritidsboligene på Årosstranda i Søgne. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no