- Vi startet bygging av hyttene liker etter ferien, sier Fisnik Tahiraj som søndag inviterer til visning med grillfest på Årostunet i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bygger 12 hytter for salg på Åros

  Jon Aamodt
  31. mai 2019
  19:32
- Her kommer det 12 helt nye hytter med høy standard. Akkurat nå er det tomtene som gjøres klare, grunnarbeidene starter til uka, sier Fisnik Tahiraj, songdølen bak byggfirmaet FT Bygg AS.

Søndag inviterer han til visning med servering av grillmat et steinkast fra stranda på Åros i Søgne. FT Bygg har kjøpt tomtene av selskapet Årossanden AS og er nå straks klare til å gå igang med bygging av de nye hyttene. Allerede før byggingen er startet opp, har selskapet solgt fem av de 12 hyttene som skal bygges. 

- Den første er klar før jul
- Vi startet bygningsarbeidene like over ferien og regner med at første hytte er klar til overlevering før jul, fortsetter Tahiraj.

Hyttene som bygges blir liggende i et eget tun like ved Åros Feriesenter, men bortsett fra det nære naboskapet er ikke hyttetunet knyttet til feriesenteret. 

- Beliggenheten her er jo helt ideell. Det er ikke mange år siden Åros ble utropt til den stranda i Norge med flest soltimer gjennom året, tilføyer Pål Try, som er en av flere av de tidligere eierne som nå har solgt unna tomtene. 

- Flinkere til å spise enn til å grille
Han er hyret inn som «grillmaster» når selgerne inviterer til visning søndag.

- Men jeg tror nok jeg må si at jeg er flinkere til å spise grillmaten enn til å tilberede den, skyter Try inn.

- Nå som vi nærmer oss byggestart har utbygger lovet at de tre første som nå kjøper, skal få gratis båtplass i tre år, sier Gaute Kverneland Baardsen fra meglerfirmaet som bistår med salget av hyttene. 

- Da håper vi på passelig bra vær søndag, sier Tahiraj (bildet). Han gjentar invitasjonen til alle som ønsker å se og få mer informasjon, om å ta en tur når det er visning med grillfest søndag. 
Sist oppdatert 31.05.2019 klokken 19:36 av Nicolai Prebensen

Årostunet ligger et steinkast fra sjøen og med Åros Feriesenter som nærmeste nabo, sier Fisnik Tahiraj og Gaute Kverneland Baardsen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no