- Lørdag 15. august åpner vi Yogaskogen her på Lunde og håper enda flere vil ta turen innom oss, sier Cecilie Torvik til N247. (Foto: Jon Aamodt)

Yogaskogen: - Satser med utvidet tilbud på Lunde

  Jon Aamodt
  10. aug. 2020
  19:21
Etter seks år med yoga, de siste tre som instruktør, flytter Cecilie Torvik nå virksomheten sin fra Høllen vest til Lunde hvor hun blir nabo med allerede eksisterende frisør og hudpleie i helt nyoppussede lokaler. 

- I fjor etablerte vi virksomheten på Høllen vest, og fra nyttår ble selskapet gjort om til AS, tanken var å utvide tilbudet og få en plass mer sentralt. Så kom koronaviruset, forteller Torvik.

Med full jobb utenom ville Romsdalingen Torvik, som nå har gjort sørlending av seg, likevel satse videre med yogavirksomheten. Hun legger til at det er hennes forhold til naturen og skogen som gjorde at navnevalget «Yogaskogen» falt helt naturlig. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Passer for alle
- Vi har allerede mange som besøker oss, og det er viktig å få frem at yoga ikke er en form for religion, men en treningsform og avspenning som passer for alle. Spesielt dersom du har problemer med stress, søvnvansker eller angst, kan denne treningsformen være verdt å prøve, sier hun. 

Åpen uke
- Lørdag 15. august skal alt være klart til åpning her på Lunde. Den første uka inviterer vi til «Åpent hus» hvor alle kan komme innom og prøve seg. Vi har åpent hver dag, også i helgene har vi timer. Med virustrusselen fremdeles hengende over oss tar vi selvfølgelig alle smittevernhensyn på høyeste alvor, sier yogagründeren videre. 

- Vi håper enda flere nå får anledning til å besøke oss, og vi vil benytte anledningen til å ønske gamle og nye kunder velkommen innom når vi er i gang fra og med lørdagen, avslutter den blide Romsdalingen. 
Sist oppdatert 10.08.2020 klokken 19:23 av Jon Aamodt

Cecilie Torvik i nyoppussede lokaler på Lunde. Lørdag er hun klar til å ta imot besøkene i Yogaskogen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no