Flere av N247s lesere mener Morten Langenes er Norges hyggeligste kassamann og har nominert han i konkurransen som nå er utlyst. (Foto: Jon Aamodt)

Har Søgne Norges hyggeligste kassamann?

  Jon Aamodt
  20. jan 2020
  20:39
Bladet Hjemmet avholder også i 2020 en konkurranse der bladets lesere stemmer frem Norges hyggeligste kassadame/kassamann. N247 har fått flere henvendelser fra lesere som selv har nominert Morten Langenes til denne tittelen. 

Populariteten til Morten ble for alvor kjent da Kiwi Langenes bygget om butikken i 2017. Ettersom Morten er sønn til butikkens daglige leder, tillot ikke kjedens policy at han fikk fortsette i den nyåpnede butikken på Langenes. Butikkens kunder engasjerte seg sterkt for å beholde den populære ekspeditøren, men resultatet ble likevel at Morten flyttet over til Kiwi Tangvall. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Senere har Morten byttet jobb, og er nå å finne i kassa på Rema 1000 Tangvall. Mortens popularitet blant kundene synes ikke å ha blitt mindre etter dette, og N247s lesere har igjen engasjert seg for å vise hvor stor pris de setter på Mortens kundebehandling.

- Fortjent
- Morten er godt like av alle. Han en er fantastisk mann, og det er ikke uventet at han blir nominert i en slik konkurranse. Vi kunne ikke fått en bedre mann, og det er helt fortjent om han skulle gå bort og vinne konkurransen, sier kjøpmann Ditlef Ueland ved Rema 100 på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt).

- Dette visste jeg ikke, sier den nominerte selv. 

Han innrømmer å ha hørt om ukebladets kåring tidligere, men det var ukjent for han at flere kunder skal ha nominert nettopp han.

Synes du Morten fortjener tittelen som Norges hyggeliste kassamann, finner du lenken til avstemningen på denne siden. 
Sist oppdatert 20.01.2020 klokken 20:39 av Nicolai Prebensen

I mer enn 10 år har Morten arbeidet ved KIWI-Langenes. Personalpolitikken til kjeden gjorde at han måtte bytte arbeidsplass. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

I dag er Morten ansatt ved Rema 1000 på Tangvall uten at populariteten har minket av den grunn. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no