André Hope har sendt inn dette bildet fra Skjærgården. (Foto: André Hope)

Kvalifiseringssenterets fotokonkurranse: Avstemningen er avsluttet

  Nicolai Prebensen
  21. nov. 2019
  19:40
Avstemningen er avsluttet.


I september inviterte Kvalifiseringssenteret til fotokonkurranse hvor de ønsket at bygdas folk skulle fotografere «Mitt Søgne i dag» og sende bildene til senteret. 


- Kvalifiseringssenteret har mottatt mange bidrag til konkurransen, og vi vil takke for mange flotte bilder. Dette har vært en opptur for oss på skolen. Det har vært utrolig fint å se hvor mange fine motiv dere har funnet og de flotte bildene dere har tatt, sier Trond Henrik Sand ved senteret.

Det er de ansatte på skolen og elevene i klassene som har gjort grovsorteringen. Nå har vi igjen litt over 10 bilder som vi har sendt til N247 slik at folkejuryen nå skal avgjøre hvilke bilder vi skal bruke.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det blir trukket ut to vinnere som får sine bilder trykket opp hos XR kommunikasjon på aluminium i en gitt størrelse 50x70 centimeter. Til slutt vil det bli en offisiell avduking av bildene på skolen med utlevering av premie til vinner. Vi informerer om dato så snart det er bestemt, fortsetter Sand.

Alle de utvalgte bildene finner du i bildekarusellen under denne artikkelen, og de bildene vi bruker som artikkelbilder er helt vilkårlig valgt. Alle bildene er merket med et nummer som tilsvarer nummeret du kan stemme på i avstemningmodulen nedenfor. 

Stem i vei.

Bildene blir liggende noen uker fremover slik at du har god tid til å bestemme deg for hvilket bilde du vil stemme på. Lykke til, alle deltakere!
Sist oppdatert 07.12.2019 klokken 00:18 av Jon Aamodt

Hvilket bilde stemmer du på?
Avstemningen er avsluttet

Høllebrygga av Alexandra Renate Wintersborg. Forsidebildet er beskåret. (Foto: Alexandra Renate Wintersborg.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no