Inviterer til fotokonkurranse: F.v.: Trond Henrik Sand, Kari Jernæs og Tone Øslebø Hultmann, alle ansatte ved Kvalifiseringssenteret i Søgne kommune. (Foto: Nicolai Prebensen)

Siste frist: Fotokonkurransen «Mitt Søgne i dag»

  Nicolai Prebensen
  30. sept. 2019
  10:54
«Kvalifiseringssenteret på Søgne gamle prestegård er en del av Kvalifiseringsenheten som igjen er en del av Søgne kommune tilbyr videregående skole for voksne (Kvalifiseringsbasen), spesialundervisning etter paragraf 4A, norskopplæring for flerkulturelle og hjelp til langtids sosialhjelpmottakere». 

Dette skriver senteret som er lokalisert på Søgne gamle prestegård om seg selv på egen hjemmeside. 

Egen enhet
Senteret skal, når storkommunen blir en realitet, ut av den kommunale voksenopplæringen og blir en egen enhet i den nye kommunen. I den forbindelsen har ansatte fått en idé om å smykke ut Stendalsbygget på Søgnetunet innvendig med Søgne befolknings egne bilder.

- Vi har tenkt at vi vil vise hvor stolte vi er over bygda vår og vår lokale identitet. Her på bygget har vi massevis av hvite vegger og inviterer befolkningen til å delta i en fotokonkurranse med tema «Mitt Søgne i dag». 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det konkurreres i to klasser, farge og sorthvitt bilder, men vi er ikke på jakt etter bilder som er 100 år gamle eller eldre. Vi håper å få inn bilder som viser hvordan akkurat du ser på bygda i dag, bilder du er veldig glad i og gjerne ser på en vegg i ett offentlig bygg, sier Tone Øslebø Hultmann, Kari Jernæs og Trond Henrik Sand til N247 onsdag ettermiddag.

De brenner alle for ideen, og konkurransen som er et samarbeid med Kvalifiseringssenteret, XR Visuell kommunikasjon, Søgne Home og N247, foregår slik:
  • Bildene må tas eller har blitt tatt med høy oppløsning, (de fleste mobilkameraer har det i dag), og må sendes på epost til trond.henrik.sand@sogne.kommune.no Dette fordi vinnerbildet skal trykkes på en 50 x 70 centimeters aluminiumsplate. Sender du bilder i lav oppløsning kan de ikke skrives ut.
  • Innsendingsfrist er satt til 30 september. Uka etter høstferien setter en jury seg ned og vurderer alle bildene. De ti beste legges ut på N247.no med mulighet til å stemme på det beste bildet.
  • Når «folket» har talt inviteres det til utstilling i Kvalifiseringssenterets lokaler på Søgne gamle prestegård, samt kåring av vinnerne og utdeling av premier fra samarbeidspartnerne.
- Masse bilder
- Vi håper å få en masse bilder inn til denne konkurransen, og vi ser frem til å vise frem hvordan bygdefolket presenterer denne vakre bygda, avslutter Hultmann, Jernæs og Sand.

Artikkelen ble først publisert 6. september.
Sist oppdatert 30.09.2019 klokken 11:00 av Nicolai Prebensen

Tone Øslebø Hultmann, Kari Jernæs og Trond Henrik Sand foran Stendalsbygget på Søgne gamle prestegårdm hvor bildene fra fotokonkurransen "Mitt Søgne i dag" skal henge på veggene. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no