Danserne fra Søgne som deltok i EM denne uken. Mathea Vassnes, Angelica Røv Fagertveit, Tomine Nesheim, Ronja Bjørnestad, Andrea Aastorp, Eva Ingebrigtsen, Alida Benjaminson, Helene Brastad, Janita Hansen og Arielle Rogers.

Imponerte i EM

Publisert
Hele landslaget hvor ti av danserne var fra Søgne Danseklubb.

– Denne uken har ti jenter fra Søgne Danseklubb representert Norge sammen med 18 andre ungdommer i EM i hiphop i Nord Makedonia. De har oppnådd gode resultater, faktisk over all forventning. Dette var deres første internasjonale konkurranse. Jentene har deltatt i ulike disipliner som solo, duo, battle og formasjon. Det er nok ikke det siste vi ser av disse jentene, skriver Tone Hultmann i en melding til N247.

Hun forteller videre at gjengen så vidt rakk hjem til forestillingene på teateret i Kristiansand hvor forestillingen Løvenes Konge hadde premiere lørdag kveld. Der stiller 200 dansere fra klubben.

– Søndag ettermiddag er det to forestillinger. Vi måtte faktisk kjøpe nye billetter hjem slik at de også kunne bli med i forestillingen, fortsetter hun.

Hun sier at opplevelsen i Nord Makedonia var stor.

– Vi hadde det helt fantastisk og jentene imponerte alle. I de fleste disiplinene kom de videre til nye runder da all konkurranse gikk etter utslagsmetoden. Det var jo første gangen de konkurrerte internasjonalt og vi voksne som var med er mektig imponerte over innsatsen og idrettsgleden til alle ti.

– De imponerte så mye at klubben skal sende dansere til VM i Polen i oktober. Om det blir de samme danserne vet vi ikke enda, avslutter Hultmann.

Powered by Labrador CMS