Roy Fardal og Lajla Elefskaas går til Demokratene

Publisert

Kommunestyrerepresentant Roy Fardal inntok talerstolen ved oppstarten av kveldens kommunestyremøte og meddelte at han etter kveldens møte ikke lenger representerer partiet Høyre. Fra og med møteslutt i dag er Fardal medlem av Demokratene. Det er torsdag kveld noe usikkert om Fardal resten av perioden blir å betrakte som uavhengig representant ettersom partiet Demokratene ikke har stilt liste i Søgne. 
Sent torsdag kveld meldte fvn.no at Lajla Elefskaas har skiftet medlemskap fra Senterpartiet til Demokratene.
- Ingen dramatikk
Fardal sa selv at det ikke ligger annen dramatikk bak enn at han har tatt et valg og i tiden fremover vil kjempe for sine saker ved å representere Demokratene, men ikke som medlem av det nye bystyret i nye Kristiansand.
- Alle gode ting er tre, sier Vidar Kleppe (Dem), som en kommentar til at dette er tredje parti Fardal representerer.
- I nye Kristiansand skal vi ikke glemme Søgne og Songdalen og for oss er det gledelig å få inn en erfaren politiker fra Søgne. Vi har nå en godt sammensatt liste i Demokratene, og flere fra de to bygdene er representert på denne, sier han. 
Kleppe legger til at det å jobbe mot sentralisering er en av fanesakene til partiet i den kommende valgkampen.
Sist oppdatert 28.02.2019 klokken 21:44 av Nicolai Prebensen
Gruppeleder i Demokratene i Kristiansand, Vidar Kleppe var selv til stede i kommunestyresalen på Tangvall torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS