Bildet er fra racet i 2023. Her er det «Boney M» som kjørte seg vill i Søgne-skjærgården og havnet langt utenfor de ytterste øyene i Søgne. De valgte å vende tilbake til Trysnes Brygge.

Oppdatert med påmeldingsskjema: Trysnes Brygge sjekterace 13. juli

Publisert Sist oppdatert

Nå er påmeldingsskjemaet klart, og du kan melde deg på racet her. 

– Vi håper også i år at mange vil melde seg på årets Sjekterace 2024 som går av stabelen lørdag den 13.juli, skriver Trysnes Brygge på sosiale medier nylig.

I posten står det videre at det vil bli lagt ut et påmeldingsskjema når det nærmer seg. Da vil også N247 oppdatere denne saken med lenke til skjemaet.

Se billedkarusell fra sjekterace 2023 her.

Det er også mulig å melde seg på via epost til post@trysnesbrygge.no i tillegg til at det er mulig å melde seg på i havnekontoret på brygga før start klokken 14.00.

Havnekontoret

– Påmelding, registrering og utdeling av startnummer vil skje ved oppmøte i havnekontoret lørdag 13.juli fra klokken 12.00 på Trysnes Brygge, skriver arrangøren videre.

– Vi ønsker å få flest mulig trebåter med på dette vakre eventyret i Søgnes flotte skjærgård i år, og håper at så mange som mulig møter opp og blir med. Vi ønsker velkommen og gleder oss til å se deg, og ta gjerne med deg dine venner og kjente til Trysnes Brygges arrangement Sjekteracet 2024.

Powered by Labrador CMS