To biler har kollidert på Leireveien like syd for broa over Lundeelva torsdag ettermiddag.

Nyhetsloggen

Publisert Sist oppdatert

Logg over hendelser i nærområdet:

Søgne klokken 14.04  torsdag. Nødetatene har rykket ut til trafikkulykke på Lunde i Søgne. To bilder med totalt tre personer er involvert. I følge politiets operasjonssentral skal alle være ute av kjøretøyene, skadegrad ut over dette er ukjent. 

I følge vitner på stedet skal to biler ha kollidert på Leireveien like syd for broa på Lunde. Den ene bilen skal ha blitt liggende på siden etter sammenstøtet. 

Politiet melder at ulykken ikke fremstår som alvorlig, og de involverte sjekkes av ambulansepersonell på stedet. 

Etter avhør av bilførerne opplyser politiets operasjonssentral at en av bilene har kjørt inn i fronten på stillestående bil i motgående retning. En av bilene er ikke kjørbar etter hendelsen og eier ordner med berging av denne. Politiet oppretter sak på forholdet. 

Kristiansand, Vågsbygd tirsdag klokken 17.23: – Politiet bistår HRS med observasjon fra landside i område Augland/Kjos/Andøya, etter melding om observasjon av mulig nødsignal fra sjø, skriver politiets operasjonssentral i en melding på X.

Klokken 19.22 meldes at undersøkelsene er avsluttet, og det fremstår ikke som at det har vært nødsituasjon. I følge politiet er det grunn til å tro at nødbluss er brukt ureglementert. Det er søkt i område etter involverte uten resultat.

Kristiansand E39 Fidjane tirsdag klokken 16.52: — Bilfører er stanset i trafikkontroll i regi av Statens Vegvesen. Politiet bistår pga mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og blodprøve skal sikres av lege. Fører innehar ikke gyldig førerkort. Anmeldelse opprettes, melder politiet på X.

Powered by Labrador CMS