Fredag kveld publiserte N247 en helt ny nettside med mange nye funksjoner og garantert oppetid uansett hva som skjer.

Ny nettside publisert

Publisert Sist oppdatert

Som N247s leserne ser har N247 flyttet over på en ny plattform. Tett på 18.000 artikler er flyttet på og disse er nå søkbare.

Det vil alltid dukke opp feil når så store datamengder flyttes, men flere måneders arbeid er i alle fall i ferd med å avsluttes og vi kan gå i gang med nye oppgaver. Det har vært mye arbeide for mange, ikke minst hele gjengen i staben.

Fem millioner: Vårt nye system skal tåle fem millioner oppslag samtidig, noe som betyr at vi ikke går i svart når noe skjer. Vi håper at dere synes dette er en klar forbedring av et snart ti år gammelt system. Sikkerheten er også tatt vare på i det nye som i det gamle.

Leserne vil nok oppleve at vi kan gjøre enkelte tekniske bommerter i løpet av de neste ukene. Det skyldes et helt nytt verktøy som vi nå jobber i og som er relativt ukjent for oss. Det gjelder også annonsesystemet som er nytt. Imidlertid lærer vi fort, og vi er overbevist om at dette i løpet av kort tid gir nye opplevelser for alle lesere av N247.

Jobben er gjort ved hjelp av et fantastisk støttende næringsliv, og ikke minst en lokal sparebank i bygda.

Flere oppdateringer vil komme fremover, og vi vil bruke de stille dagene nå til å utvikle nettavisen videre. Men, vi følger med der ute, både på fastlandet og på øya.

God påske til alle!

Powered by Labrador CMS