En lørdag ettermiddag er det godt med gjester rundt bordene på Edgars bakeri.

– Flere gjester hele dagen

I forkant av åpningen av kjøpesenteret Tangvall Arena II uttalte senterleder Tom Andreas Hestås at med åpningen av den nye kjøpesenterdelen oppnås en betydelig bedre miks i tilbudet på Tangvall og i kjøpesenteret. Han trakk særlig frem betydningen av at samtlige nye butikker selger produkter og ikke er i serveringsbransjen.

Kort tid etter åpningen kan de fire serveringsbedriftene som åpnet i senterets første trinn våren 2023 fortelle om økning av antall gjester og økt omsetning.

Bak disken på Edgars bakeri forteller Hedda Hagen Sørfonden at det merkes økt trafikk særlig på ettermiddags- og kveldstid.

Kunden som slår av en prat med André Hoem på MIX sier til N247 at han handler regelmessig her og er strålende fornøyd med servicen.

– Det har generelt vært godt besøk i lunsjtiden, men nå merker vi betydelig flere kunder også i resten av åpningstiden. I det hele tatt har besøket økt helt siden vi startet opp her, og økningen merkes spesielt godt nå med enda flere butikker i senteret, kommenterer hun.

Samme inntrykk bekreftes av André Hoem i MIX-butikken. Også her har det vært merkbar økning i både antall kunder og omsetning den seneste tiden.

– Med alt som skjer både på senteret og ellers på Tangvall har vi etter hvert fått en god økning, sier Hoem.

I restauranten O'learys Søgne er daglig leder Kha Huynh også fornøyd med stadig økende antall besøk.

– Det er så mye hyggelig folk i Søgne, og alt i alt er vi positivt overrasket over besøkstall og ser lyst på fremtiden. Akkurat nå går vi inn i sesong for julebord og arrangement, så det kan være litt vanskelig å si hvilke faktorer som har størst betydning for veksten vi opplever, sier han til N247.

– Ikke bare kaker

Inne i senterets første etasje er det nesten ikke mulig å unngå å legge merke til utstillingen av delikate kaker i disken til Deven’s Café.

Bak fristende kaker skjuler det seg en meny med varierte retter med opphav i gresk kjøkken.

– Mange tror nok at vi bare selger kaker her, men vi har så mye mer å tilby, sier Samad Ismail om den familedrevne virksomheten.

I tillegg til de fristende kakene i disken forteller han at stadig flere har fått øynene opp for rettene som serveres fra bedriftens greske kjøkken.

– Vi serverer måltider gjennom hele dagen fra salater til full middag med ulike retter. I tillegg leverer vi takeaway og catering til alle typer selskaper. Catering er jo ekstra aktuelt akkurat nå med julebordsesongen for døren, men det er ellers noe vi tilbyr hele året til flere ulike anledninger, sier innehaveren som også han registrerer økning i antall besøkende når enda flere butikker har kommet til i kjøpesenteret Tangvall Arena.

Powered by Labrador CMS