Nådde begge målene

Her tar Stian selfie like før målet Nordkapp er nådd.

«JAAAAA. Endelig etter syv måneder og syv dager på tur har eg nådd målet å gå fra Lindesnes til Nordkapp 4.000 km. Det blei ein hard dag det siste stykke til Nordkapp platået, da bakkene var seige og lange.»

Stian (46): - Jeg blir veldig blid når jeg er sliten

Dette skriver Stian Haugland som startet til fots fra Lindesnes fyr 1. januar i år. Formålet med denne lange vandreturen var å samle inn penger til kreftsaken og møte mennesker. I forkant hadde han lagt ut leiligheten for salg og sagt opp jobben etter at hans far sannsynligvis hadde fått kreft. Han ville gjøre noe meningsfylt. Han håpet flest mulig vil være med i marsjen mot kreft og ensomhet og oppfordret alle til å bidra og det har vært mange som har fulgt han en stund under ferden.

Han hadde som mål å samle inn 250.000 kroner, og fremme ved Nordkapp mandag var det kommet inn 262.950 kroner.

– Jeg blir veldig blid når jeg blir sliten, sa Stian til N247 i januar.

Søgne

På fjerde dagen overnattet han i en hytte på Krossneset og han har blitt mottatt svært godt langs hele veien, invitert inn i hytter, hus og overnattingssteder.

I følge han selv har han blitt sponset både hotell- og campingplassovernattinger og har fått overnatte hos bekjente av bekjente.

– Jeg har møtt en helt utrolig rekke med fantastiske mennesker, og møtt en åpenhet og varme som er ganske unik. Fra jeg startet og frem til Alta har jeg kun sovet fire netter i telt, sa han til Kronstadposten nylig.

Powered by Labrador CMS