–Vilde Håland (15) (t.v.) skjøt seg til finalen i både bane og finfelt under LS i Steinkjer forrige uke. En fantastisk prestasjon med 2. plass i finfelt, skriver innsenderen.

Søgne-jente tok 2. plass i felt for junior under LS i Steinkjer

Publisert
Vilde Håland (15).

Av Hanne Lindekleiv

Vilde Håland (15) skjøt seg til finalen i både bane og finfelt under LS i Steinkjer forrige uke. En fantastisk prestasjon med 2. plass i finfelt, spesielt med tanke på at det ikke er feltskyting hun har satset mest på. Ifølge hennes trener, Stein Taanevig, var hun den med den beste samlingen skudd i finalen.

Junior er en tøff klasse med mange gode skyttere, så for en skytter med så lite trening og erfaring i felt er det en utrolig prestasjon, mange av hennes konkurrenter går på NTG og er på vei inn på juniorlandslaget. Vilde startet med skyting februar 2023, så hun har bare holdt på i 1,5 år. Dette er hennes første år som junior, så hun har et år igjen i juniorklassen.

Hun nådde ikke helt opp i finalen på 100 meter bane, men skjøt 100 poeng på sine etapper i både lagskyting for Mandal Skytterlag og Samlagskyting for Vest-Agder.

På vei til Steinkjer ble det tid til et par stopp for å skyte 100 meter bane i Norgescupen. På stevnet på NC Rådalsalliansen 19. juli klinket hun til med en delt førsteplass med fantastiske 350/30, sin andre 350-serie på to måneder. For de som ikke er så innvidd i skytesporten så vil det si 35 tiere av 35 mulige, og 30 av disse var innertiere.

Vilde bor i Søgne, men skyter for Mandal Skytterlag.

Gratulerer med flotte prestasjoner og plasseringer, og masse lykke til videre.

Powered by Labrador CMS