Stor entusiasme da skolens 250 elever stilte i kor og fremføre flere sanger for de mange fremmøtte under 50 års-feiringen onsdag kveld.

– De som jobber her er veldig smarte, og det er vi også

Publisert

Det ble en skoledag og en ettermiddag noe utenom det vanlige for elever, foreldre og ansatte ved Langenes skole onsdag. Anledninger var skolen som i samarbeid med foreldreutvalg (FAU og SU) markerte sitt jubileum etter å ha vært i drift i sine første 50 år.

– Skoledagen ble feiret ved at vi har bursdagsfest med pizza og is, og alle elever og ansatte hadde pyntet seg til selskap. Elevene har fått høre om skolens historie og lært om hvordan skole var før i tiden, sier Kristine Løite-Blom og Linn Wehus på vegne av SU og FAU ved skolen.

–Flere tusen barn

Baard Fuglestad er fungerende rektor ved Langenes skole.

Fra klokken 17.00 onsdag ettermiddag var det igjen klart for samling, denne gang med foreldre til stede.

– Vi kunne ønsket dere velkommen på mange måter, men har valgt denne innledet rektor Baard Fuglestad.

Samtlige 250 elever ved skolen stilte opp som kor på fotballbanen, og koret høstet gjentatt applaus fra de mange fremmøtte foresatte.

– I dag skal vi altså feire at Langenes skole er 50 år. Vi har feiret med pizza, brus og is og spist kake, og nå kommer den store festen. 50 år er lenge, og da skjønner vi at skolen har spilt en viktig rolle i oppveksten for flere tusen barn.

Langenes skole har med sin plassering også vært hjertet og lungene for vår bydel, fortsatte rektor.

– Skolen er gammel

Fire unge elevrådsmedlemmer hadde sin egen lille fremføring hvor vi la spesielt merke til følgende gullkorn:

Skolen vår er gammel, men den er veldig god

De som jobber her er veldig smarte, og det er vi også.

Natursti og spørsmål 

Etter at skolens elever i samlet flokk fremførte BlimE!-dansen ble elever og foreldre utfordret til å være med på en natursti med innlagte spørsmål om skolens historie. Selvsagt vanket det premier til de unge og rikelig anledning til å handle godsaker i kiosken ved skolens gymsal.

BlimE!-dansen på fotballbanen ved Langenes skole.
Powered by Labrador CMS