Juleforberedelser i full gang

Publisert Sist oppdatert

Hos Grim Bakeri og Konditori er julen årets mest hektiske periode.

Søgne Konditori på Tangvall er en del av Grim Bakeri & Konditori

I over to tiår har den familiedrevne bedriften vært kjent for sitt fokus på tradisjon og ekte håndverk. Siden Roy Kristiansen tok over driften i 1998 har han jobbet utrettelig for å videreføre gamle bakemetoder. Hver morgen begynner han arbeidsdagen allerede klokken halv fire for å sørge for at alt er klart når resten av teamet møter opp klokken seks.

Allerede i oktober starter forberedelsene til julebaksten. Sammen med sine ansatte sørger Roy Kristiansen for at de tradisjonelle «syv sorter» og andre julefavoritter fyller hyllene i de fire utsalgsstedene, blant annet ved Søgne Konditori på Tangvall.

Denne julen forventer bakeriet å produsere 4.000 bokser med ulike småkaker.

Hvert produkt lages fra bunnen av og bærer preg av tidkrevende prosesser og en lidenskap for faget. Resultatet er bakevarer som oser av tradisjon – en fast del av julen for mange familier.

Lars og Martin er i full gang med produksjonen av Brune pinner
Lars, Martin og Emilie er på jobb klokken 06.00 hver morgen for å sørge for at utsalgsstedene har ferske bakevarer hver dag.

Vil du se hvordan Brune pinner blir til? Se video og få et glimt av hvordan tradisjon og dyktighet forvandles til ekte juleglede.

Powered by Labrador CMS