Det er salongen i Sentrumsveien som i oktober flytter «hjem» til Torvgada igjen.

Flytter «hjem» igjen

Publisert

I løpet av oktober flytter frisørsalongen Mathilde klipp'n «hjem» til sitt tidligere lokale i Torvgada. Salongen ble etablert av Monika Borgen i 1997 og hadde tilhold i Torvgada frem til 2007.

Etter 21 år med Mathilde Klipp'n i sentrum åpnet Borgen på tampen av 2018 også en helt ny avdeling på Lunde. Det er salongen i Sentrumsveien på Tangvall som nå flytter tilbake til utgangspunktet i Torvgada etter 17 år i nåværende lokaler.

– Vi kommer tilbake til et litt mindre lokale enn det vi disponerer her i Sentrumsveien i dag, men vi er likevel godt fornøyde med avtalen som innebærer flytting, sier Borgen til N247.

Hun forteller at flyttingen skjer etter at hun fikk tilbud fra Tom Arne Aamodt som gjennom ett av sine selskap eier næringslokaler i samme bygning i Sentrumsveien.

Nærmere sentrum

Håndverkere er godt i gang med å klargjøre lokalet i Torvgada slik at Mathilde klipp'n kan flytte tilbake.

– Han ønsker å se våre lokaler i sammenheng med de arealer han disponerer fra tidligere og gav oss et tilbud som innebærer at selskapet kjøper vårt lokale mens vi leier tilbake lokalet i Torvgada.

Med dagens utvikling i sentrum av Tangvall tenker hun at Torvgada bare vil være enda mer sentralt for kunder enn dagens lokalitet. Tilbudet er derfor akseptert, og frisørsalongen tar sikte på å kunne ta imot sien første kunder i tidligere lokal i Torvgada fra 14. oktober.

– Vi er veldig godt fornøyd med avtalen vi har fått og flytter til lokaler som står tilnærmet klare til at vi kan starte opp frisørvirksomheten straks vi er på plass med utstyret vårt, oppsummerer Monika Borgen til N247.

– Bra for Søgne

Det er selskapet Mur I Sør Utvikling as som er kjøper av lokalet i Sentrumsveien, og Tom Arne Aamodt sier til N247 at dette er kjøpt for å tilpasse seg til ulike butikker som ønsker seg nærme Tangvall Arena.

Det er selskapet Mur I Sør Utvikling as som er kjøper av lokalet i Sentrumsveien, og Tom Arne Aamodt sier til N247 at dette er kjøpt for å tilpasse seg til ulike butikker som ønsker seg nærme Tangvall Arena.

– Nå er vi glade for at vi har fått både en ny brillebutikk til Søgne og at vi får en eksisterende god frisør i Søgne i oppussede lokaler. Lokalene i Sentrumsveien 8 som vi også eier, kan nå disponeres av virksomheter som trenger ekstra god plass. Det jobbes med ulike konsepter som vi håper er på plass om ikke så lenge. Bra for Tangvall og alle som ønsker et enda bedre utvalg i Søgne, sier Aamodt.

Powered by Labrador CMS