Morten Langenes ved Intersport Søgne nådde salgsmålet han hadde for helgen.

Økt omsetning i sentrum under fotballcup

Publisert

I helgen inntok spillere fra over 300 lag sammen med sine familier områdene rundt Sentrum i Søgne da Søgne FK arrangerte Kiwi Bama Cup på Tangvall. Arrangementet som klubben gjennomfører hver høst skaper store ringvirkninger for flere forretninger i sentrum. Tangvall Arena opplyser at de har hatt et økt besøkstall på rundt 50 prosent denne helgen, og flere butikker utenfor senteret er også godt fornøyd med egen omsetning.

Senterleder Tom Andreas Hestås tror det er viktig for hele næringen på Tangvall at det gjennomføres større arrangementer og mener det gir gode og positive ringvirkninger.

– Denne uken har våre forretninger i Tangvall Arena økt omsetningen med 25 prosent sammenlignet med uken før, og i helgen har det vært en økning på hele 50 prosent, uttaler senterlederen til N247.

– Positivt for alle

Linn Hofstad er daglig leder ved Urban Pioneers

Daglig leder ved Urban Pioneers, Linn Hofstad er veldig fornøyd med salget denne helgen.

– Vi merker det godt på omsetningen. Denne helgen har vært bra for oss, sier hun.

Lotte Pedersen ved Modus er også godt fornøyd.

– Vi er fornøyd, og det er samtidig positivt for alle virksomheter på Tangvall når vi får vist frem sentrum til besøkende fra steder som ellers ikke handler her, sier innehaveren av klesforretningen.

I butikken Intersport Søgne sier innehaver Morten Langenes at det går mye fotballutstyr ved slike arrangementer. Han er fornøyd med å ha nådd salgsmålet for helgen.

Inne på kjøpesenteret melder kiosken Mix Søgne om veldig gode salgstall.

Laila Andersen Tyrkiel jobber i praksis ved Mix. Kiosken økte omsetningen med 50 prosent denne helgen. .

– Det går dobbelt så mye is, mat og kaffe sammenlignet med andre helger, og vi har en økt omsetning på rundt 50 prosent, forteller innehaver Andrè Hoem.

Gunnar Engebu i Søgne FK sier til N247 at han vet enkelte øker bemanningen for helgen, og han er godt fornøyd med at fotballklubbens arrangement betyr mer for lokalsamfunnet utover det sportslige og sosiale som knyttes til selve cup-deltakelsen.

Powered by Labrador CMS