Sør Cup: Det første cupmåltidet
– Jeg begynte å stelle med all maten i 2008, og rundt regnet har jeg vel siden den gang servert godt over 20.000 måltider til alle våre blide fotballgjester, sier Arild Thomassen til N247 tidlig lørdag morgen.
Kjøkkensjef
I alle disse årene har han vært sjefen på kjøkkenet inne i Flekkerøyhallen. Tusener av unge tilreisende spillere og ledere har kost seg med sine tre daglige måltider, og sammen med en stor gjeng dugnadsarbeidere fra øya, har de nok å henge fingrene i.
– Her går det i ett, sier Arild og smiler.
– I hallen kommer det rundt 1.150 gjester til hvert av de tre måltidene. Så må jeg inn med mat til rundt 450 overnattingsgjester på Møvig og Sjøstrand skoler. Så det går unna, fortsetter «kjøkkensjefen».
3.000
Bare i løpet av lørdag morgen går det med 3.000 skiver med brød. Det er kuttet 5.600 skiver med agurk, 2.500 skiver med forskjellige pålegg skal serveres, og over 200 liter med melk og juice skal drikkes.
- Det er jo enorme tall. Så blir det det samme til kveldsmat. Til middag blir det lasagne i dag. Det er jo lørdag, sier Arild Thomassen før han farter av gårde gjennom tunnelen og inn til de to skolene på fastlandet.