Eva Lund, Berit Klungland og Janne Holmen hos Slakteren i Søgne har sammen med venner, kolleger og familie invitert til deltakelse i Rosa sløyfe-løpet mandag.

– Veldig fint at så mange vil stille opp

Publisert

For noen år siden deltok ansatte hos Slakteren i Søgne sammen med venner og flere i Rosa sløyfe-løpet med bakgrunn i at an av bedriftens ansatte var blitt rammet av brystkreft.

Nå er innehaver av den populære slakterbutikken selv rammet av samme sykdom og er for tiden under behandling.

– Noen i familien, venner og ansatte har snakket sammen og blitt enige om at vi også i år ønsket å delta i Rosa Sløyfe-løpet for å vise vår støtte til deres arbeid og det de representerer, sier Janne Holmen, ansatt og datter til bedriftens eier.

Janne Holmen skryter av responsen fra kunder, familie og venner at at det ble invitert til å delta i Rose sløyfe-løpet 2024.

For å gi flere mulighet til å delta og vise støtte til aksjonen har de den seneste uken hatt plakat og egne spesiallagde rosa t-skjorter hengende bak disken i butikken på Lunde i Søgne.

– Fantastisk respons

– Det har vært en fantastisk respons og veldig mange som har vist interesse for å delta i løpet til mandag. Nå, fredag er vi oppe i 60 påmeldte som vil være med på å løpe, jogge eller gå når vi skal delta i Rosa sløyfe-løpet. Det skjer mandag klokken 19.00 med start fra Tresse, forklarer Holmen.

Hun legger til at de som har meldt seg på er både familie, venner, kunder og andre som har sett butikkens oppslag.

Trude Vibeke Nygaard Omland er kommunikasjonsrådgiver i Kreftforeningen region Agder. Hun forteller at det i år er rekorddeltakelse med nærmere 1.600 påmeldte i alle aldre og både enkeltpersoner og bedrifter. Tidligere rekord var i overkant av 900 deltakere.

Start og mål for arrangementet er i Tresse. Løypa følger kysten videre og opp langs elva i ytterkanten av Kvadraturen og tilbake igjen. Distanse for løypene er cirka tre kilometer for kort løype og seks kilometer for den lange løypa med start henholdsvis klokken 18.00 og 19.00.

Fredag har 60 personer meldt seg på for å løpe i disse flotte rosa t-skjortene sammen med Slakteren i Søgne.
Powered by Labrador CMS