– Vi håper på godt vær når vi dekker til brunch her i Sentrumsveien lørdag 27. juli i tidsrommet 13.00 til 18.00, sier Kha Huynh.

Stenger veien og dekker opp til brunch

Publisert

– Det var helt fullt i restauranten da vi arrangerte brunch på O'Learys i vår. Denne gangen ønsker vi å lage tilsvarende arrangement utendørs, sier Kha Huynh på O'Learys Søgne til N247.

For å få dette til har han søkt kommunen om å stenge en bit av Sentrumsveien rett utenfor restauranten lørdag 27. juli.

Dekker bordet

– Vi dekker bord langs sidene av veien. I enden mot syd settes opp scene, og det beholdes en gangvei midt i veien fra scenen. Også denne gang er det Need Music som står for underholdningen, og musikerne vil bruke scenen og gangveien mellom bordrekkene når de underholder, utdyper Kha.

I tillegg til en DJ fremføres den musikalske underholdningen av vokalist, trombonist, saxofonist og trommeslager.

– Vi skulle selvsagt ønske at lørdag 27. juli blir like strålende værmessig som vi har nå en uke tidligere, men skulle været slå seg helt vrang har vi sikret oss en reserveløsning og vil sette opp telt. Vi ønsker å bidra til å skape stemning og aktiviteter her på Tangvall, og med tanke på besøket forrige gang vi inviterte til brunch her på O'Learys vil vi anbefale gjester å bestille bord i god tid. Vi håper på god stemning, godt vær og at Søgne-folk og tilreisende setter pris på et arrangement litt utenom det vanlige, sier Kha Huynh.

Powered by Labrador CMS