Ønsker å informere unge om muligheter og forhold rundt kjøp og å eie egen bolig. Kristine Andersen (Mur i Sør), Fredrik Haanes (Sørrnegleren) og Cato Hersvik-Olsen (Mur i Sør).

Bygger mindre leiligheter: – Ønsker å informere unge om muligheter

Publisert

– Vi har fått flere henvendelser om å tilby mindre og rimeligere leiligheter sentralt på Tangvall. Blant flere andre har rektor ved Søgne videregående skole, Anita Fredriksen fortalt oss at unge tilknyttet skolen etterspør boliger tilpasset deres behov og som er innenfor rammene de har mulighet for å finansiere. I forbindelse med at vi nå har startet grunnarbeidene til Tangvall Arena III hvor deler av boligprosjektet rettes mot denne kjøpergruppen, ønsker vi derfor å informere den yngre kjøpergruppen om forhold knyttet til å eie og å investere i egen bolig, sier salgs- og markedssjef i Mur i Sør, Cato Hersvik-Olsen.

Sammen med finansinstitusjon, megler og inviterte spennende foredragsholdere inviterer utbygger til informasjonsmøte på O'Learys Søgne 17. oktober.

– Her vil vi orientere om muligheter, hva det innebærer å eie egen leilighet, sparing og hvordan kjøp av egen bolig kan finansieres. Målgruppen er primært unge i alderen 18 til 30 år, utdyper Hersvik-Olsen.

Har startet gravearbeider

I boligblokka mot øst i Tangvall Arena trinn III bygges mindre leiligheter egnet for unge førstegangskjøpere.

På tomta som skal bli til Tangvall Arena III har gravearbeidet nylig startet opp, og om kort tid skal det bores til vannbåren varme før støpearbeidet starter opp mot slutten av inneværende år.

– I likhet med tidligere bygg i prosjektet vil denne delen også bestå av to etasjer kjøpesenter over en utvidelse av garasjeanlegget. Over dette bygges leiligheter fra tredje etasje hvor det også blir hage på taket over kjøpesenteret. I den østlige delen med totalt seks etasjer og 28 leiligheter søkes om mulighet for husbankfinansiering, og det legges til rette for universell utforming av boenhetene. Med de signalene vi har fått tror vi prosjektet vil være av interesse for både lokal ungdom og for unge som vurderer å flytte til Tangvall, sier Hersvik-Olsen.

Han understreker avslutningsvis at mindre leiligheter ikke bare er av interesse for unge og førstegangskjøpere. Også interessenter fra den eldre garde som anser seg ferdig med stor villa, snømåking og plenklipping viser betydelig interesse for leiligheter som ikke trenger ha flere disponible soverom til sporadisk overnatting.

Powered by Labrador CMS