Ungdomsskoleelever klare til å gå rundt med bøsser i Søgne søndag ettermiddag.

100 bøssebærere står klare

Publisert

Årets Tv-aksjon går til barnekreftforeningen. Annenhver dag får et barn i Norge kreft, og årets innsamling skal bidra til å bygge flere familiehus rundt sykehusene der barna blir behandlet, opplyser foreningen.

Nå klokken 15.00 går startskuddet for 100 bøssebærere i Søgne. Blant disse stiller begge ungdomsskolene i bygda med over 40 bøssebærere som en del av valgfaget «innsats for andre».

Faglærer Grethe Øiaas ved Tangvall skole er kjempefornøyd med at så mange elever stiller og at engasjementet for saken er stort.

– Vi har satt oss godt inn i tema for årets TV-aksjon, og det er et stort engasjement blant ungdommene. Vi var også med på demensaksjonen før sommeren, sier Øiaas.

Godt oppmøte

Tormod Try leder årets aksjon i Søgne og er veldig fornøyd med oppmøte.

– Vi har sendt ungdom fra Agder Folkehøyskole til Songdalen. Elevene fra denne skolen stiller som bøssebærere hvert år, og i år var det større behov der enn i Søgne. Her i Søgne er det til sammen 100 bøssebærere og rundt 30 sjåfører under årets TV-aksjon, sier Try til N247.

Bøssebærerne ventes å returnere fra klokken 17.00, og Try oppfordrer nå alle som er hjemme til å bidra til årets innsamling.

Det er også mulig å vippse til TV aksjonen. Resultater kan følges på giverstafett.no

Powered by Labrador CMS