Se intervju

Huskonsert på Tangvall i regi av Knuden

Unge talenter med konsert på Tangvall

Publisert Sist oppdatert
Elev fremfører en duett på cello sammen med lærer fra Knuden.

Torsdag 26. september var en spennende kveld for Kulturskolens elever ved Tangvall. De unge elevene bød på et musikalsk spektrum fra klassisk til moderne. Bydelskoordinator Jørund Myrmo Schiefloe og fire unge bandmedlemmer, Theo, Leon, Adam, og Herman, delte sine opplevelser fra konserten.

Øvelse gir selvtillit

– Disse konsertene tilbyr en unik plattform hvor elevene, til og med de yngste som bare har vært med i fem uker, kan uttrykke sine kunstneriske talenter. Det er fantastisk å se deres utvikling og selvsikkerhet på scenen, sa Schiefloe .

Hva kan vi forvente fremover?

– Vi gleder oss til flere huskonserter dette året, med den neste allerede i november, og så ser vi ekstra frem til julekonserten på Søgne Gamle Prestegård 15. desember. Hos oss er det flotte muligheter for våre elever til å utvikle seg og vise seg frem, sier Schiefloe .

– Er det fortsatt muligheter for nye elever å bli med?

– Absolutt! Vi har ledige plasser i band, saksofon, klarinett, teater og slagverk. Vi oppfordrer alle med en interesse til å prøve seg her på Knuden i Søgne, tilføyer han.

Se intervju av Schiefloe.

Jørund assisterer elev på knuden.
Ung gitarist synger solo på Knuden i Søgne.
Jørund Myrmo Schiefloe, Bydelskoordinator i Søgne.

Unge bandmedlemmer: - sett høye forventninger

Alle fire er enige om at andre barn bør gripe sjansen til å utforske musikk eller annen kreativ utfoldelse.

 - Bare prøv, og sett høye forventninger til deg selv, oppfordrer Leon. - Man vet aldri hva man kan oppnå hvis man bare står på legger han til.

Se intervju av bandmedlemmene.

Powered by Labrador CMS