Cowboyen Arvid Mæland deler ut pokaler.

Enda et vellykket sjekterace

Publisert Sist oppdatert
Jurymedlem Inge Fosseli tar bilde av lederbåten.

Lørdag ettermiddag gikk startskuddet for det tradisjonsrike sjekteracet for trebåter som de siste årene har blitt arrangert fra Trysnes Brygge.

Masse kreativitet

Som vanlig har de fleste deltakerne lagt sjelen i å stille med kulest båt og kostyme. Blant de deltakende båtene fant man mange kreative navn.

Skuta Den Sorte mann ble styrt trygt i havn av den alltid stødig(?) styrmannen Andre Kløvfjell. Verre var det med båten Super speed som gikk på grunn en haug med ganger og som til slutt endte det hele med at båten tok fyr i havnebassenget etter målgang. Brannen ble slukket og mannskapet ble selvfølgelig tildelt en av mange pokaler for sine forskjellige prestasjoner!

Kjappere enn arrangøren

Klart kjappeste båt i årets race var en Thailand inspirert båt med som var alle de andre båtene totalt overlegne. Ja, faktisk så var farten så stor at de på slutten av løpet også passerte arrangørens lederbåt uten at det fikk konsekvenser for plasseringen.

Nasa-båten.

Kjent speaker

For å lage litt ekstra show rundt arrangementet så hadde arrangøren hentet inn Cowboyen Arvid Mæland som var kombinert speaker og utegående reporter. I kjent stil tok Mr. Mæland oppgaven alvorlig selv om han like før start i følge han selv ikke viste hvilke oppgaver han egentlig skulle utføre.

Værmelderne holdt ikke hva de lovet

Selv om værmelderne helt frem mot starten klokka 14.00 hadde meldt regnbyger over Trysnes så bommet de heldigvis på dette slik at arrangøren som vanlig var heldig med været, dog var det helt sikkert noen potensielle deltakere som ikke stilte på startstreken som følge av forhåndsvarslet som gjorde at det var litt færre deltakere enn det som er normalt.

Juryen passer på at starten foregår etter regelverket!
Powered by Labrador CMS