Andreas under VM i Sverige nylig.

Strålende plassering i VM

Publisert Sist oppdatert
Andreas ble personlig gratulert av idrettspresident Berit Kjøll etter prestasjonen i NM i mai i fjor. (Se lenke nederst i artikkelen).

Andreas Skomedal (14) fra Søgne gjorde det det svært skarpt under sitt første VM i Castingsport i Ulricehamn, øst for Gøteborg nylig. I øvelsen «Ørret lengde» junior kastet han 32,64 meter i vanskelige vindforhold og ble nummer seks.

I øvelsen «Fly Distance Single Handed» utførte han også noen flotte kast og havnet på 15. plass med beste kast på 40,04 meter.

Far til Andreas, Lars Skomedal sier til N247 at dette var hans første VM hvor 12 nasjoner deltok med i alt 63 deltakere.

Superfornøyd

– Han er superfornøyd med konkurransen og når han kaster mot konkurrenter som er opp til 18 år gamle, må jeg kunne si at jeg er mektig imponert over Andreas. Han er et supertalent og kommer til å bli en farlig konkurrent for alle fremover, sier han.

Både Lars og Andreas vil gjerne fremheve Kristiansand Fly Casting som ligger under Kristiansand S. Jeger- og Fiskerforening for all hjelp og trening, i tillegg til Grønberg Sport for all støtte.

Deltakerne i VM i Sverige sist uke og helg.

– Nesten alle i Norge har fisket, og via denne sporten blir utøverne veldig mye bedre fiskere. Derfor er det viktig å få ut informasjon om denne sporten som ikke alle kjenner til. Hvis noen er interessert i mere informasjon om idretten videreformidler vi mer enn gjerne videre opplysninger og kontaktopplysninger til de rette personene, avslutter han.

Vi gratulerer Andreas med mesterskaps debuten.

Les også:

Powered by Labrador CMS