Så nærme vart Samuel Lavik fra score mål.

Enda et surt tap for Søgne-herrene

Donn – Søgne 3 – 2 ( 1 – 2) 4. divisjon fotball herrer, Kristiansand Stadion lørdag ettermiddag.

For tredje gang på rad ble det tap for et hardkjempende Søgne-lag, da laget igjen møtte et av topp tre lagene i 4. divisjon, denne gang lakkskoklubben Donn.

Mange sjanser i starten

Kevin Johansen scorer 1 – 0 målet.

I starten av kampen ble det skapt masse sjanser, hvor Søgne hadde de fleste. Likevel hadde Donn den største etter kun fire spilte minutter da ballen smalt i stolen. Etter hele fire skuddforsøk fra skuddvillige Søgne-spillere før seks minutter var spilt var det klart for Søgne ledelse da Kevin Johansen var sist på ballen etter en retur på et godt skudd fra Markus Aamodt. Etter denne scoringen jevnet kampen seg ut, og det gikk nesten en halv time før neste scoring kom, da til hjemmelaget i form av en scoringen fra kort hold ute på Søgnes høyreside.

To minutter på overtid var det klart for ny og fortjent Søgne-ledelse, da Kristian Aarhus var sist på ballen. Like etter scoringen blåse kampleder for pause, hvor en fornøyd Søgne-gjeng kunne ta pausepraten med en fortjent 2 – 1 ledelse.

Ville seg ikke foran mål

I begynnelsen av andre omgang var hjemmelaget det beste laget, og de skapte en del farligheter foran Søgnes målvakt Sindre Tjørnhom selv om det ikke ble tellende resultater ut av det. Etter kvarteret spilt i andre omgang overtok Søgne overtaket i kampen, og de skapte flere store sjanser uten at det ble mål av det. Nærmest var innbytter Samuel Lavik som var en liten skostørrelse fra å øke Søgnes ledelse til 3 – 1.

Dessverre så gikk det som det ofte går når man ikke setter sjansene sine, og etter en feil i midtbaneleddet til Søgne kunne en Donn-spiller løpe forbi Søgnes forsvar og sette inn en noe ufortjent utligning til 2 – 2.

Til tross for en unødvendig utligning gav ikke Søgne-laget opp, og de skapte flere farligheter uten uttelling. Fem minutter før full tid var det dessverre Donn som scoret kampens siste og avgjørende mål med et skudd helt inne ved stolperota. Et hardkjempende hjemmelag renset unna alle innleggene som ble pumpet inn i 16-metersfeltet de siste minuttene av kampen, og de kunne dermed juble for 3 – 2 seier. Et resultat som føltes tung å fordøye for bortelagets spiller, ledere og fans, etter nok en godt gjennomført kamp.

Lys fremtid

Søgne-trener Lennart Aamodt fortviler etter nok et surt tap.

I de siste kampene hvor Søgne har møtt tre gode motstandere som alle har mål om opprykk i år eller til neste år, har det unge Søgne-laget vist at de er fullt på høyde med de andre lagene, det man legger merke til er at de lagene (Randesund, Våg og Donn) som Søgne helt klart har vært best mot, har rutinerte spillere som spiller på fysikk og klokskap når kampene skal avgjøres. Beholder Søgne stammene i laget samt at de yngste spillerne får et år til på nakken, så vil Søgne helt sikkert være med helt oppe i toppen i neste sesongs 4. divisjon, selv om både Vigør, Start 2 og MK alle kommer ned fra 3. divisjon.