Trener Lennart Aamodt er fornøyd med vårsesongen.

Endelig starter høstsesongen

Publisert Sist oppdatert
Trening i tussmørket torsdag kveld.

Etter en lang sommerferie starter endelig høstsesongen opp får våre lokale fotball lag, når Søgne FK,s herrelag i 4. divisjon tar i mot Lyngdal II på Søgne stadion lørdag klokken 15.00.

Etter en god vårsesong har Søgne-herrene bra heng på topplagene, da laget med 25 poeng på 13 spilte kamper ligger på 4. plass på tabellen.

Morgendagens motstander Lyngdal har hatt en heller svak første del av sesongen og ligger nest nederst på tabellen med kun åtte poeng. Det medfører overhengende fare for nedrykk da flere lag i høst må ta turen ned i 5. divisjon som følge av at minst to Agder lag helt sikkert vil rykke ned fra 3. divisjon.

Godt forberedt

Ny lagleder Thor Øyvind M. Rustad til venstre må straks få tak i nye og brukenes treningsballer.

Selv om sesongens første seriekamp endte 0 – 0 borte i Lyngdal, en kamp Søgne burde vunnet klart, vil Søgne i morgen være klar favoritt mot en motstander som helt sikkert vil selge seg dyrt for å få med seg sårt tiltrengte poeng hjem vestover.

Søgne stiller godt forberedt til morgendagens kamp. Nye folk på treningene etter ferien og ingen skadeproblemer gjør at man stiller med et slagkraftig lag både på banen og benken. Siden sist har hjemmelaget mistet midtbaneankeret Jone Haukland som på grunn av ny jobb har flyttet vestover og har meldt overgang til topplaget FK Flekkefjord.

Utfordring med baller og lys

Endelig har laget nå fått på plassen en etterlengtet lagleder i form av den rutinerte fotballkaren Thor Øyvind M. Rustad. Mr. Rustad har allerede fått et par unødvendige utfordringer å ta tak i.

Nærmest helt utslitte treningsballer hører ikke hjemme hos et herrelag som spiller i 4. divisjon. I tillegg så virker ikke flomlyset på Søgne stadion for tiden, at lyset står på hele kveld på kunstgressbanen som ingen vil spille på er helt ubegripelig. Manglende lys har medført at slutten av treningsøktene den siste uken har foregått i tussmørke.

I forhold til flomlys-utfordringene så starter heldigvis morgendagens kamp så tidlig som klokka 15.00! Søgne FK har ikke funnet ut av hvorfor lysene ikke virker, selv om de har nøstet i problemet mot kommunen.

Søgne stiller med følgende startoppstilling: Sindre Tjørhom, Ulrik Stubstad, Marcus Vassnes, Elias Kjøstvedt, Håkon W. Fjeld, Kevin Vigebo, Ditlef Ueland, Markus Aamodt, Samuel Lavik, Kevin Johansen og Daniel Aamodt.

Dan Roger Roland som er tilbake fra karantene starter på benken blant annet sammen med de evig lovende spillerne Jarle Rogstad og Morten Dalene.

Powered by Labrador CMS