De tidligere Søgne-spillerne fra venstre Henrik Frustøl, Tobias Kaas Knutsen og Fredrik Haldorsen sammen med Søgnes beste spiller Petter Sørhus.

Utklasset av serielederen

En tydelig misfornøyd Kevin Johansen gikk rett i garderoben etter å ha blitt byttet ut.

Våg – Søgne 6 – 0 ( 2 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Karuss kunstgress mandag kveld.

Dette ble kampen som Søgne-herrene må glemme fortest mulig. Et Våg som ville mest, løp mest, taklet best og spilte best var flere hakk bedre enn et for dagen svakt Søgne-lag.

Selv om det gikk 35 minutter før hjemmelaget fikk sitt første mål, så var det aldri tvil om hvem som var best på stillingen 0 – 0. 2 – 0 kom fire minutter senere da divisjonens toppscorer Felix Kutsche Eriksen satt inn sesongens 18 scoring. Flere mål ble det ikke før pause, som gjorde at Søgnes spillere og ledere fortsatt hadde håp om poeng.

Kampen punktert tidlig i 2. omgang

Håpet om poeng til bortelaget forsvant tidlig i andre omgang da hjemmelaget scoret to mål på to minutter på godt plasserte langskudd før seks minutter av omgangen var spilt. Etter disse kjappe målene gav Søgne-spillerne opp og 18 minutter ut i andre omgang sto de helt fortjent 6 – 0 til hjemmelaget. Etter dette byttet Våg inn en haug med lovende unggutter som løp og jaget frustrerte Søgnespillere ut at det gav tellende resultater.

Best på Søgne var denne gangen målvakt Petter Sørhus som var sjanseløs på scoringene og som helt klart reddet Søgnelaget fra katastrofe sifre.

Samling i bunn

Da er det bare å håpe at dette svake spillet var et engangs tilfelle og at laget tar en samling i bunnen slik at laget kan gi neste motstander Donn kamp om poengene når lagene møtes på Søgne stadion lørdag klokka 15.00.